Busztragédia: moszkvai siker a második emlékmeccsen

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2013.09.20. 21:26
A szeptember 7-én közúti balesetet szenvedett HAT-AGRO UNI Győr női kosárlabdacsapatának néhány tagja csütörtök után pénteken is a helyszínen tekintette meg a szerencsétlenségben elhunyt Tapodi Péter klubigazgató és Fűzy Ákos vezetőedző emlékére rendezett bemutatómeccset.

A győri egyetemi csarnokban játszott második találkozón a háromszoros Euroliga-győztes orosz Szpartak Moszkva 64–57-re legyőzte a magyar bajnok Uniqa-Euroleasing Sopront, amely egy nappal korábban a PINKK Pécsi 424-től kapott ki 79–72-re. egy nappal korábban a PINKK Pécsi 424-től kapott ki 79–72-re.

Az orosz elitcsapat – nagy sikert aratva – győri mezben jött ki a melegítésre, és virággal köszöntötte a helyi csapat játékosait.

Az 1000 forintos belépők megváltásával a nézők Tapodi Péter és Fűzy Ákos családját, valamint a sérült játékosok rehabilitációját segítették, a két nap teljes bevételét erre fordítja a klub.

A győri csapatot egy soproni mérkőzésre szállító autóbusz Kapuvárnál ütközött össze egy személyautóval. A szerencsétlenség helyszínén meghalt Tapodi Péter klubigazgató, Fűzy Ákos vezetőedző a győri kórházban vesztette életét, a szerb Natasa Kovacsevicsnek pedig térd alatt amputálni kellett a lábát.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik