Iverson Detroitban folytatja, Billups és McDyess viszont távozik

Vágólapra másolva!
2008.11.03. 22:30
Az észak-amerikai kosárlabda-bajnokságban szereplő Denver Nuggets vezetői hétfőn közleményben tudatták, hogy megegyeztek a Detroittal, így Allen Iverson a jövőben a Pistonsban folytatja. A Detroit Iversonért cserében a Chauncey Billupsot, Antonio McDyesst és Cheikh Sambot is elengedi a Nuggetshez.
Allen Iverson hamarosan már Pistons-mezben "ropja"
Fotó: Action Images
Allen Iverson hamarosan már Pistons-mezben "ropja"
Allen Iverson hamarosan már Pistons-mezben "ropja"
Fotó: Action Images
Allen Iverson hamarosan már Pistons-mezben "ropja"

„Elégedettek vagyunk, hogy Allen Iversont a csapatunkban üdvözölhetjük – mondta a bejelentés után Joe Dumars, a Detroit Pistons elnöke. – Allen az egyik legjobb játékossá nőtte ki magát a ligában, és reméljük, hogy remekül illeszkedik majd bele a keretünkbe.”

„Nagyra becsüljük azt, amit Chauncey Billups, Antonio McDyess és Cheikh Samb tett együttesünkért, amíg a Detroitban játszottak, és a legjobbakat kívánjuk nekik a továbbiakban” – szólt a távozókról az elnök.

A szerződéseket még nem írták alá, és az nba.com szakértője szerint az ügy egyetlen buktatója az lehet, hogy McDyess állítólag nem akar játszani a Nuggetsben.

McDyessnek jelenleg 13.6 millió dolláros szerződése van, és a nmegoldás az lehet, hogy szerződéséből hátralévő fizetése felét elengedi, így távozhat egy másik csapathoz, ám a kosaras még nem döntött végleg jövőjéről.

McDyess amúgy korábban játszott már a denverieknél kétszer is 1995 és 1997, illetve 1998 és 2002 között. Billups szinte haza igazol, hiszen Denverben nevelkedett és a Colorado egyetem csapatában játszott korábban.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik