A „másodévesek” sorozatban hatodszor is legyőzték az újoncokat

Vágólapra másolva!
2008.02.16. 08:52
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) második szezonjukat töltő játékosok legyőzték az újoncokat 136-109-re az All Star-gála keretében. A mérkőzés legjobbja Daniel Gibson volt, aki 11 hárompontost helyezett el az ellenfél kosarában.
Daniel Gibson (balra) tizenegy triplát dobott New Orleansban
Reuters
Daniel Gibson (balra) tizenegy triplát dobott New Orleansban
Daniel Gibson (balra) tizenegy triplát dobott New Orleansban
Reuters
Daniel Gibson (balra) tizenegy triplát dobott New Orleansban

Továbbra sem megy az újoncoknak a második szezonjukat töltő játékosok ellen az All Star-gálán, hiszen utóbbiak sorozatban hatodik győzelmüket aratták, ezúttal 136-109-re nyertek.

Az első félidő folyamán volt olyan időszak, hogy három ponttal is vezettek az újoncok, ám a nagyszünetre már 14 pontos előnnyel vonulhatott az ellenfél – köszönhetően elsősorban Daniel Gibsonnak.

A Cleveland játékosa kiváló dobóformában volt, az első félidőben 21 pontot szerzett, valamennyit tripla után. A combsérüléséből nemrég felépült játékos – aki a hónap végén ünnepli 22. születésnapját – a második félidőben sem esett vissza, ott is sikeres volt négy hárompontosa, így végül 33 ponttal zárta a meccset.

Gibson közel állt ahhoz, hogy beállítsa Amare Stoudemire rekordját, már ami a mérkőzésen szerzett pontokat illeti, ugyanis a Phoenix kiválósága 2004-ben 36 ponttal zárt.

A másodéveseknél Rudy Gay 22 ponttal járult hozzá a sikerhez, Brandon Roy és Jordan Farmar 17-et szerzett.

Az újoncoknál Kevin Durant volt a legeredményesebb, ő 23 ponttal segítette csapatát, Al Horford 19-et dobott, míg Sean Williams 17 pontja mellett 10 lepattanót is begyűjtött.

ÉSZAK-AMERIKAI PROFI KOSÁRLABDA-BAJNOKSÁG (NBA)

ALL STAR-GÁLA
Másodévesek - Újoncok 136-109 (66-52)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik