Kosárlabda: Iványi ismét meghívást kapott az Euroliga All Star-gálájára

Vágólapra másolva!
2008.02.06. 09:47
Iványi Dalma (képünkön) ismét meghívást kapott a női Euroliga All Star-gálájára, amelyet március 13-án rendeznek Moszkvában. A MiZo Pécs 2010 csapatkapitánya már harmadszor szerepel az elitsorozat csúcseseményén, hiszen két éve Pécsett, tavaly pedig Valenciában is tagja volt az európai válogatottnak.

Moszkvában a kontinens legjobbjai mérkőznek a „világ többi részének” csapatával. A pécsiek csupa szív irányítója a földrész válogatottjának cseresorában kapott helyet, olyan társak mellett, mint a CSZKA Moszkva világhírű csillagai, Marija Sztyepanova vagy a belga Ann Wauters.

A spanyol szurkolók nyomkodták a legeredményesebben a szavazógombot, ugyanis a kezdő ötösbe bekerült Elisha Aguilar, Marta Fernandez és Amaya Valdemoro is. Mellettük a török Nevriye Yilmaz és a lett Anete Jekabsoné-Zogota lesz ott a feldobásnál.

Az ellenoldalon csupa-csupa WNBA-sztár: Diana Taurasi, Cappie Pondexter, Lindsay Whalen és talán napjaink legragyogóbb csillaga, az ausztrál világbajnok Lauren Jackson.

S hogy a spanyolok keze messzire elér, mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a Ros Casares Valencia centere, Delisha MiltonJones egészíti ki az Európán kívüliekből összeállított válogatottat.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik