Kosárlabda: a világ legjobb freestyle-játékosai Budapesten

Vágólapra másolva!
2007.10.04. 15:51
A világ legjobb kosarasai Magyarországon mottóval rendezik meg október 7-én a Papp László Budapest Sportarénában az And1 Mixtape Tour magyarországi tornáját. Az And1 nevű csapat olyan utcai kosárlabdázókból áll, akik elsősorban a látványelemekre helyezik a hangsúlyt a bemutatóik során. Évről évre bejárják Amerikát, hogy újabb és újabb tehetségeket fedezzenek fel. Ezúttal Magyarországon vendégeskednek.

A látványos freestyle utcai kosárlabda esemény fénypontja – sok más érdekes betétprogram mellett – a magyar és az amerikai And1 csapat összecsapása. Az esemény vasárnap 17:30-kor kezdődik – a kapukat már 16 órakor kinyitják –, és várhatóan 21:30-ig tart.

Néhány ismertebb név az amerikai csapatból: Skip to my Lou, The Professor, Hot Sauce, 50, AO, Starbury, White Chocolate.

A magyar csapatba még bárki bekerülhet. Ehhez mindössze jelentkezni kell az And1 Mixtape Tour hivatalos kosárlabda tornájára, az Open Runra, amelyet október 6-án rendeznek meg a Művészetek Palotája parkolójában.

Az And1 játékosai és a szervezők ezen az eseményen választják ki azt a néhány szerencsés tehetséget, akik a másnapi gálán pályára léphetnek a világsztárokkal együtt. Nevezéssel kapcsolatos információkat a www.mixtapetour.hu weboldalon lehet megtalálni.

A látványos kosárgála után a rajongók együtt bulizhatnak az egész csapattal október 7-én a gála utáni after partyn. A sajtóközlemény szerint az est bevételének egy részét jótékonysági célra fordítják.

VIDEÓ – AND1 STREETBALL

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik