Túl a sorozat felén

TAHIN PÉTERTAHIN PÉTER
Vágólapra másolva!
2005.08.12. 00:21
Címkék
A lengyelek idegenbeli legyőzése után hazai pályán is fölényes győzelemmel (73-43) mutatkozott be a megfiatalított női válogatott az Eb-pótselejtezőben Finnország ellen. A miskolci meccsen a magyar együttes legjobbja a 26 pontig jutó Cserny Réka volt.
- Valóban gyengén játszott az ellenfél - kezdte a mérkőzés másnapján a soproniak új szerzeménye. - Bár a statisztikát böngészve szembetűnik, hogy csak a dobószázalékok között volt jelentős különbség. - Minden csapat annyit játszik, amennyit a másik megenged neki. - Ebben is van valami. Videóról kiveséztük két-három akciójukat, így a dobóhelyzeteikért többet kellett dolgozniuk, emiatt romlott a hatékonyságuk. - Az öné ezzel szemben nem hagyott sok kívánnivalót maga után.
- Voltak azért hibák is. Az első negyedben beesett néhány szerencsés labda, ami meghozta az önbizalmamat. Kellettek a pontjaimhoz a többiek is, hiszen sok indításgólt sikerült szereznem a társak átadásaiból.
- Ez volt a csapat hazai bemutatkozása. Ilyen hangulatra számítottak?
- Bíztunk benne, és nem is csalódtunk. Remek hangulatot teremtettek a miskolci szurkolók, hasonlót szeretnénk kedden Sopronban is.
- Ott Lengyelország lesz az ellenfél, és győzelem esetén csoportgyőztesek lehetnek.
- Roppant kemény csata várható. Ha olyan jól játszunk, mint Lengyelországban, akkor nem maradhat el a siker.

- A hírek szerint Magyarországon pályára lép a 213 centis Dydek is.
- Ha jön, hát jöjjön. Ezzel nem is akarunk külön foglalkozni, hiszen legalább annyi hátránya lesz az érkezésének, mint amennyi előnye. Én még sohasem játszottam ellene, úgyhogy nem is tartok tőle. Ugyanúgy meg fogom ellene is próbálni az egy-egyeket.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik