Veszprém: szigorú büntetés, fizetéscsökkentés a játékosoknak és a stábnak!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.03.27. 11:56
null
A Telekom Veszprém szombaton a Skjern elleni visszavágón feledtetheti a rossz eredményeket (Fotó: AFP)
A Telekom Veszprém kedden közleményt adott ki, amelyben nyilvánosságra hozták a határozatot, miszerint a magyar élvonalbeli bajnokság végéig minimálbért kapnak a férfi kézilabdaklub játékosai és az edzői stáb tagjai is. Alább változtatás nélkül közöljük a bejelentést.

A Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapatának szurkolói, a csapatot működtető Veszprém Handball Team Zrt. és tulajdonosai, Veszprém város, valamint a csapat többi támogatója minden erkölcsi és anyagi támogatást megad ahhoz, hogy a csapat a Klub hagyományainak és a közösen kitűzött céloknak megfelelően, a legmagasabb követelményeket elérő színvonalon játsszon a hazai és nemzetközi versenysorozatokban.

Éppen ezért a Veszprémi Építők Sport Egyesület és a Veszprém Handball Team Zrt. elfogadhatatlannak tartja a Telekom Veszprém csapatának ebben az idényben több meccsen elért eredményeit, de főként az azokon nyújtott teljesítményét és a tanúsított hozzáállását. Mindez méltatlan volt a több mint negyvenéves Klub hagyományaihoz, megsértve mindazokat, akik hozzájárultak, illetve jelenleg is hozzájárulnak ahhoz, hogy ez az egyesület a története során folyamatosan építkezve egyre nagyobb sikereket érjen el, ezáltal neve Európa-szerte ismertté és elismertté váljon.

SZAVAZÁS

Mi lesz a Veszprém–Skjern BL-visszavágó eredménye?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

A fentiekben említett szempontokat mérlegelve, a Klub és a Zrt. mai döntése értelmében a magyar bajnokság befejezéséig felfüggesztette a Telekom Veszprém első csapatának, valamint edzői stábjának a minimálbéren felüli fizetések folyósítását. A Klub és a Zrt. a csapatnak a soron következő mérkőzéseken nyújtott teljesítménye alapján dönt ez ügyben véglegesenolvasható a klub hivatalos honlapján.

A Veszprém március 10-én hazai pályán szenvedett vereséget a Szegedtől a magyar élvonalban. Erre azelőtt tíz évig nem volt példa.

A Vranjes-gárda aztán vasárnap 32–25-re kikapott az esélytelenebbnek tartott Skjern otthonában a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén. A Veszprém legutóbb a 2011–2012-es szezonban nem jutott el legalább a negyeddöntőig.

A visszavágóra szombaton kerül sor.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik