Kézilabda: Nagy László vírustesztje pozitív, emiatt maradt el a meccs

T. D.T. D.
Vágólapra másolva!
2020.08.31. 18:13
null
Nagy László megfertőződött a koronavírussal (Fotó: Török Attila)
Az M4 Sport Kézilabda magazinjában Dr. Csík Zoltán, a Telekom Veszprém vezérigazgatója elárulta, hogy a klub korábbi játékosa, egyben jelenlegi sportigazgatója, Nagy László megfertőződött a koronavírussal. Emiatt maradt el a csapat vasárnapra tervezett, Kiel elleni felkészülési meccse, amely Nagy mellett Momir Ilics, Fazekas Nándor és Sterbik Árpád búcsúmeccse lett volna.

A bakonyi klub szombaton jelentette be, hogy a csapat tágabb környezetében valakinél felvetődött a fertőzés lehetősége, emiatt elmarad a vasárnapra tervezett, Kiel elleni felkészülési mérkőzés, amely egyben Nagy László, Momir Ilics, Fazekas Nándor és Sterbik Árpád búcsúmeccse lett volna. Most kiderült, hogy a sportigazgató az érintett, akinek első tesztje pozitív lett.

Nagy László otthonában van, tünetmentes, jól érzi magát. Csík Zoltán azt is elárulta, hogy a pozitív teszteredmény után gondolkodtak azon, hogy Nagy nélkül is megtartsák a találkozót, de aztán a halasztás mellett döntöttek.

„Ő az ünnepelt, hogyan lehetett volna nélküle megtartani egy olyan gálát, amely róla szól?” – tette fel a kérdést a veszprémi klub vezérigazgatója.

A Veszprém játékosai hétfő reggel újra tesztre jelentkeztek – ennek eredményéről egyelőre nincs hír, így még nem tudni, utazhat-e a csapat Zárába (Zadarba) a SEHA-liga négyes döntőjére.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik