Újabb norvég világklasszis érkezhet Győrbe

Vágólapra másolva!
2010.11.30. 19:08
null
A norvég portál szerint Löke követheti Katrine Lunde Haraldesnt Győrbe (Forrás: www.fvn.no)
Címkék
Norvég internetes források szerint a világ egyik legjobb beállósa, Heidi Löke (Larvik) szerződése lejártával, vagyis jövő nyáron a Győri Audiba igazolhat. A hírt Vanyus Attila, a Győri Audi ETO KC elnöke nem erősítette meg, de nem is cáfolta.

 

Az fvn.no és a tv2sporten.no norvég internetes oldalak híre szerint újabb norvég világklasszis érkezhet a Győrbe. Heidi Löke lenne a második norvég válogatott, miután Katrine Lunde kapust már megszerezte az ETO.

 „Miként az utóbbi években mindig, most is több játékos igazolásáról tárgyalunk, de neveket nem szeretnék mondani. Heidi Löke ma a világ legjobb beállósa, ám úgy tudjuk, még nem zárta le a megbeszéléseket a Larvik vezetőivel. Igazolásának tervét nem tudom megerősíteni, de cáfolni se kívánom" – mondta a Nemzeti Sportnak Vanyus Attila, a Győri Audi elnöke.

A 27 éves Heidi Löke, akinek a bátyja, Frank Löke a német Nettelstedt beállósa, 2008-ban Eb-aranyat nyert, a tavalyi kínai világbajnokságról pedig bronzérmesként tért haza.

A Katrine Lundét is Győrbe közvetítő SportConcept menedzseriroda részéről Bognár Nándor a Nemzeti Sport Online-nak elmondta, több klasszisjátékos Győrbe szerződéséről is folytatnak tárgyalásokat, de ezek egyelőre nincsenek olyan fázisban, hogy érdemes lenne nevekről beszélni.    

„Egy komoly célokat megfogalmazó, BL-szereplő klubnál nem meglepő ha meghatározó játékosok sora merül fel kiszemeltként. Győrben a Bajnokok Ligája megnyerése a cél, ezért szerintem semmi meglepő nincs abban, ha a világ legjobbjai szóba kerülnek, mint lehetséges kiszemeltek" – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online-nak Bognár Nándor Lökével kapcsolatban.

Információink szerint egyébként Löke mellett továbbra is téma a Ljubljana szerb játékosa, Andrea Lekics megszerzése, akivel már régóta egyeztetnek a győriek és hamarosan akár megállapodás is születhet a felek között.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik