HIRDETÉS
Nemzetisport.hu 2011.05.09 15:02 Frissítve: 2014.04.04 01:50

Tovább erősödött az ETO: Radicsevics is aláírt

A Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapata hivatalosan is bejelentette, szerződtette a montenegrói válogatott és a Buducsnoszt Podgorica kulcsemberét, Jovanka Radicsevicset. A jobbszélső a Nemzeti Sportnak már március végén megerősítette, hogy az ETO-hoz készül.

Még egy erősítés: Radicsevics is az ETO-hoz szerződött

 

„Azért döntöttem az ETO mellett, mert évek óta Európa élvonalában van és kimagaslóan jó játékosokból áll. Biztos vagyok benne, hogy van esélye elhódítani a régóta várt trófeát, és ez nekem is új kihívást jelent a pályafutásomban. Igen, voltak más ajánlataim is, de ezekről nem szeretnék beszélni, mivel a menedzsereimmel kiválasztottuk azt a klubot, amelyben játszani szeretnék" – mondta Radicsevics a gyorietokc.hu-nak.

„Mindenképp a BL-győzelem a legnagyobb célom, valamint a magyar bajnokság megnyerése, amely szintén nagyon erős. Ez azért is nagyon fontos, mert folyamatosan szükségünk van kemény meccsekre, a minél jobb felkészülés érdekében a BL-re. Természetesen úgy gondolom, hogy előreléptem a Győrrel, de ezt biztosan csak az idő fogja megmutatni. Elégedett vagyok, és különösen örülök annak, hogy nagy klubból megyek nagy klubba" – tette hozzá.

Radicsevics a Buducsnoszttal trófeák sorát nyerte meg, de a BL-serleget nem sikerült elhódítania – reméli, ez az ETO-val összejön. A montenegrói klasszis – aki 68 góljával jelenleg nyolcadik a BL góllövőlistáján – kétéves szerződést kötött a győriekkel. Mellesleg a jelenlegi góllövőlista élcsoportjából négy játékos (Görbicz, Löke, Radicsevics, Lekics) is Győrben játszik a következő idényben...

Radicsevics a SportConcept menedzseriroda két tulajdonosának, Bognár Nándor és Farkas Mátyás munkájának is köszönhetően szerződött a Rába-partjára.  

2019.02.16 17:16:14

Kézilabda nemzetisport.hu

A félidőben még ötgólos hátrányban lévő magyar csapat már a 2. helyen áll a csoportjában.

2019.02.12 22:45:02

Kézilabda SIMON JÓZSEF

NS-VÉLEMÉNY. Egyre inkább felülkerekednek az észérvek.

2019.02.12 22:42:52

Kézilabda CSINTA SAMU

ALAPVONAL.Ettől még szinte mindennap a fekete márványból készült síremlékhez vezet Petre Cozma útja, amelyet a Veszprém állíttatott egykori játékosa emlékére. …A Pipera temetőben valamennyi látogató előre köszön, aki nem ismeri személyesen, annak is ismerős valahonnan.

2019.02.10 14:15:18

Kézilabda nemzetisport.hu

A Flensburg kikapott Ukrajnában, így a Szeged a második helynél nem végezhet hátrébb.

2019.02.09 19:04:07

Kézilabda nemzetisport.hu

Hansen 8, Brattset 7, Görbicz 6 gólt lőtt a Vipers Kristiansandnak, a vége négygólos győzelem.