Nemzetisport.hu 2013.01.13 20:17 Frissítve: 2015.03.23 02:26

Skaliczki László nem hosszabbít, távozik Szegedről

A férfi kézilabda NB I-ben szereplő Pick Szeged hivatalos honlapján jelentette be, hogy nem hosszabbítja meg Skaliczki László vezetőedző nyáron lejáró szerződését, így a tréner az idény után távozik az együttestől. Az utódját később nevezi meg a Tisza-parti gárda.

A szakemberrel a héten ült le a klub vezetősége tárgyalni a folytatásról, és a megbeszélés végén közösen arra a döntésre jutottak, hogy Skaliczki László lejáró szerződését nem hosszabbítják meg.

Skaliczki László a 2012–13-as szezon végén átadja a helyét
(Fotó: Fuszek Gábor)

„A tárgyalás alatt sok mindenről beszéltünk. Vázoltuk az elképzeléseinket, beszéltünk a jelenről, és természetesen a jövőről. Végül közösen arra az elhatározásra jutottunk, hogy elválnak az útjaink. Csak köszönettel és elismeréssel tartozunk Skaliczki Lászlónak, aki sokat tett a Pick Szegedért. Nehéz szavakba önteni, hogy micsoda munkát végzett, ő az egyesület egyik elismert alakja, nem véletlenül lett az elmúlt 50 év legjobb szegedi edzője. A profik világa viszont kemény, ezért mi új edzővel képzeljük el a jövőt. Jelenleg több szakember is képben van, nyilván olyan utódot keresünk, aki méltó módon folytathatja azt a munkát, amit Skaliczki mester képviselt" – nyilatkozta Mezei Richárd, a Pick Kézilabda Zrt. vezérigazgatója a pickhandball.hu-nak, a csapat hivatalos honlapjának.

„Nem titok, magamban már én is eldöntöttem, hogy az idény végén távozom. Két és fél idény óta vagyok újból Szegeden. Ismét egy szép időszakot töltöttem el a csapatnál, és még hátravan jó néhány meccsünk, jó néhány feladatunk. Ugyanolyan komolysággal dolgozom, mint tettem eddig, nincs bennem sértettség, csak a munkára koncentrálok. Közös döntés volt, így korrekt módon válunk majd el az idény végén" – vélekedett Skaliczki László.

2020.02.21 10:35:48

Kézilabda BACSKAI JÁNOS

Elek Gábor csapata túl sokat hibázott, a vereséggel biztosan lemondhat a BL-negyeddöntőbe jutásról.

2020.02.17 18:54:47

Kézilabda CSINTA SAMU

A kézilabdázás állócsillagát horrorsérülések hátráltatták – és a mieink ellen rendre remekel.

2020.02.19 14:39:20

Kézilabda T. D.

Juan Carlos Pastor csapata sok hibával, enerváltan játszott, így simán kikapott Németországban.

2020.02.18 11:51:18

Kézilabda nemzetisport.hu

A Balaton-parti csapat gyakorlatilag végig vezetve nyert, óriási lépést tett az ezüstérem felé!