NS Hosszabbítás: Iváncsik és Gulyás búcsúzik, de marad

Vágólapra másolva!
2017.06.09. 22:21
null
Iváncsik Gergő és Gulyás Péter (Fotó: Szabó Miklós)
A Nemzeti Sport szombati számában megjelenő Hosszabbítás-mellékletből ajánljuk.

 

 

Közös a pályájuk, közös az utóbbi 17 évük a Veszprémben és a válogatottban, és közösen is vonultak vissza az idény végén szeretett csapatukból. Adta magát, hogy ebből az alkalomból úgy kérjük fel Gulyás Pétert és Iváncsik Gergőt karrierjük értékelésére, egy kis vissza- és előre pillantásra, hogy azonos kérdésekre válaszoljanak.

Hogy a két kiváló kézilabdázót mi kötötte Veszprémhez, miért nem fogadták el számos nagy klub ajánlatát, mi is az a Veszprém-varázs, melyik meccsre, sorozatra emlékeznek vissza a legjobb szívvel, melyek a közelebbi és távolabbi céljaik? Kiderül Simon József interjújából a Nemzeti Sport szombati, Hosszabbítás című mellékletében.

És a Hosszabbításban még olvashatnak arról is, hogy…
…miért nyilatkozta azt Kubala Lászlóról Aranylabdával elismert spanyol csapattársa, Luis Suárez, hogy „Mindenki rajongott érte, nők, férfiak, gyerekek, idősek. A világ a lába előtt hevert. Imádták.” Bodnár Zalán sorozatának utolsó fejezete;
…mivel tűntek ki az 1956-os forradalom napjai alatt a Testnevelési Főiskola hallgatói és oktatói? Hogyan alakult a sorsa az 1956-os melbourne-i olimpia megnyerése után a magyar kardvívócsapat három Amerikába emigráló tagjának, Keresztes Attilának, Hámori Jenőnek és Magay Dánielnek? Szabó Gábor és Berta Mihály tárja fel a múltat;
…hogyan lelt otthonra Budapesten az egyik legdinamikusabban fejlődő sportágat, a dzsúdót a magyar fővárosból irányító Vizer László Máriusz? Bálint Mátyás interjúja.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik