Női kézilabda: Tilinger és Horváth is Mosonmagyaróváron marad

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.03.21. 11:44
null
Horváth és Tilinger is hosszabbított (Fotó: mkcse.hu)
A női NB I 10. helyén álló Mosonmagyaróvár két meghatározó játékosával is hosszabbított: Tilinger Tamara és Horváth Bernadett a következő szezonban is a kézilabdacsapatot erősíti.

 

 

Horváth Cs. Attila, az MKC elnöke elmondta, hogy örül a két meghatározó játékos megtartásának, mert ők a pályán és az öltözőben is meghatározó személyiségek.

„Két éve érkeztem Mosonmagyaróvárra, már akkor nagyon szimpatikus közegbe kerültem és azóta is nagyon jól érzem magam a csapatban. Így most örömmel hosszabbítottam meg a szerződésemet és boldog vagyok, hogy a barátnőm, Horváth Bernadett is ezt tette. Ezek szerint még egy darabig együtt fogunk tehát kézilabdázni, egy csapattért fogunk küzdeni” – nyilatkozta Tilinger Tamara.

„Tavalyelőtt igazoltam az MKC csapatához – folytatta Horváth Bernadett. – Nagyon hamar megtaláltam a közös hangot a lányokkal, és ebben az is segített, hogy több társammal már korábban is játszottam együtt. Jól érzem magam Mosonmagyaróváron, és örömmel fogadtam, hogy a következő szezonban is számítanak rám.”

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik