Női kézilabda: spanyol átlövővel erősíthet az Érd

Vágólapra másolva!
2015.06.23. 20:16
Spanyol sajtóhírek szerint Mireya González személyében spanyol válogatott jobbátlövővel erősíthet az Érd női kézilabdacsapata.

A 23 éves, 178 cm magas játékos 2012-ben állt légiósnak, amikor a Union Mios Biganos-Bègleshez került. A francia csapattal az elmúlt szezonban megnyerte a Challenge-kupát, 65 gólt szerzett a sorozatban. González lehet a harmadik spanyol játékos az NB I jövő évi mezőnyében a ferencvárosi Nerea Pena és a siófoki Lara González után.

Korábban az Érd kapcsán a szintén jobbátlövőként bevethető orosz Julija Havronyina, valamint a montenegrói védekező-specialista Andjela Bulatovics érkezéséről számoltunk be.

Érden július 3-án mutatják be a következő idény csapatát, amelybe kilenc új játékos érkezik. A sok új arcra szükség is lesz, miután ugyanennyien távoznak az NB I-ben harmadik helyen végző együttesből.

Mint ismert, Pálos-Bognár Barbara Viborgba távozik, Szekeres Klára és Schatzl Nadine a bajnok FTC-Rail Cargo Hungariánál folytatja, míg Szara Vukcsevics az Ipress Center Váchoz igazolt. Oguntoye Viktória és Kovács Anna a Dunaújvároshoz szerződött, Jekatyerina Kosztjukova visszatér hazájába, Oroszországba. Távozik a csapattól a tavaly a junior korosztálytól felkerült Nick Viktória és Mester Nóra is.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik