Női kézilabda: fiatal tehetséggel lett teljes az FTC kerete

Vágólapra másolva!
2020.07.14. 19:55
null
Ballai Borbála (középen) is csatlakozott az FTC első keretéhez (Fotó: fradi.hu)
Tizenhét éves irányítóval lett teljes az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapatának kerete: Ballai Borbála a félbeszakadt idényben a népligetiek legeredményesebb játékosa volt az NB I/B-ben (11 meccsen 68-szor volt eredményes).

 

A felkészülés második hetébe lépett az FTC, amelynek keretéhez csatlakozott az elmúlt hetet a juniorválogatott edzőtáborában töltő Ballai Borbála is. A fiatal irányító már a tavasszal is edzett az első csapattal, mostantól azonban folyamatosan részt vesz Elek Gábor tréningjein.

„Nagyon örülök, hogy megkaptam a lehetőséget – mondta Ballai Borbála a fradi.hu-nak – Izgultam az első edzés előtt, még akkor is, ha nagyjából tudtam, mire számíthatok, mert ez most más, hiszen tudom, a következő edzéseken is itt lehetek, nem csak egy-egy kivételes alkalomkor. A válogatott edzőtábor miatt ritmusban vagyok, de persze nagy a különbség a sebességben, a passzok erejében és a fizikai erőben is. Szeretnék fejlődni, ez a legfontosabb az elkövetkezendő időszakban – és erre itt most megvan a lehetőségem.”

A Fradival kapcsolatos hír, hogy kisebb sérülés miatt Márton Gréta és a nyáron érkező német jobbátlövő, Alicia Stolle nem tud teljes értékű munkát végezni. A szerdán 14.30-kor kezdődő edzést a szurkolók is megtekinthetik a szakosztály Facebook-oldalán.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik