nemzetisport.hu 2020.07.14 19:55 Frissítve: 2020.07.15 02:40

Női kézilabda: fiatal tehetséggel lett teljes az FTC kerete

Tizenhét éves irányítóval lett teljes az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapatának kerete: Ballai Borbála a félbeszakadt idényben a népligetiek legeredményesebb játékosa volt az NB I/B-ben (11 meccsen 68-szor volt eredményes).

Ballai Borbála (középen) is csatlakozott az FTC első keretéhez (Fotó: fradi.hu)

 

A felkészülés második hetébe lépett az FTC, amelynek keretéhez csatlakozott az elmúlt hetet a juniorválogatott edzőtáborában töltő Ballai Borbála is. A fiatal irányító már a tavasszal is edzett az első csapattal, mostantól azonban folyamatosan részt vesz Elek Gábor tréningjein.

„Nagyon örülök, hogy megkaptam a lehetőséget – mondta Ballai Borbála a fradi.hu-nak – Izgultam az első edzés előtt, még akkor is, ha nagyjából tudtam, mire számíthatok, mert ez most más, hiszen tudom, a következő edzéseken is itt lehetek, nem csak egy-egy kivételes alkalomkor. A válogatott edzőtábor miatt ritmusban vagyok, de persze nagy a különbség a sebességben, a passzok erejében és a fizikai erőben is. Szeretnék fejlődni, ez a legfontosabb az elkövetkezendő időszakban – és erre itt most megvan a lehetőségem.”

A Fradival kapcsolatos hír, hogy kisebb sérülés miatt Márton Gréta és a nyáron érkező német jobbátlövő, Alicia Stolle nem tud teljes értékű munkát végezni. A szerdán 14.30-kor kezdődő edzést a szurkolók is megtekinthetik a szakosztály Facebook-oldalán.

2020.07.31 16:46:26

Kézilabda NEDELYKOV TAMÁS, PAPP BÁLINT

INTERJÚ. Szélsőként mindig a biztosra ment • Nehezen dolgozta volna fel, hogy csak a padon ücsörög az ETO-ban.

2020.07.19 21:31:36

Kézilabda BALLAI ATTILA

ALAPVONAL. Az utóbbi évtizedek profi hajszájában egyre jobban eluralkodott és nyomasztóvá vált az események sodra és az eredmények kényszere, most ezek híján kezdjük újra felfedezni az idő és figyelem hiányában már egészen háttérbe szoruló nőket és férfiakat.

2020.07.13 18:45:20

Kézilabda PAPP BÁLINT

A három érkező mozdulataiból sugárzik, megtiszteltetésnek veszi, hogy Győrben játszhat.

2020.07.10 17:45:41

Kézilabda JOCHA KÁROLY

A világhírű menedzser a kézilabdán kívül az atlétikában és a téli sportágakban is maradandót alkotott.