Női kézilabda: Érden játssza BL-meccseit a Fradi

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.08.01. 11:40
null
Érden talál otthonra a Fradi az új BL-szezonban (Fotó: handballerd.hu)
A Ferencváros kézilabda-szakosztálya és az Érdi Sport Kft megállapodásának köszönhetően az új szezonban az Érd Aréna adhat otthont a Fradi női kézilabdacsapata Bajnokok Ligája-mérkőzéseinek.

 

 

„Érden jelentős rajongótábora van a női kézilabdának, így különösen nagy megtiszteltetés számunkra, hogy a szeptemberben kezdődő bajnoki idényben a Ferencváros női kézilabdacsapata itt játssza a Bajnokok Ligája-mérkőzéseit” – kommentálta a megállapodás hírét T. Mészáros András.

Érd polgármestere hozzátette, biztos benne, hogy a Fradi nemzetközi mérkőzésein megfelelő körülmények és lelkes szurkolók várják a csapatokat.

A Ferencváros női kézilabdacsapata október első hétvégéjén kezdi a 2018–2019-es Bajnokok Ligája-szereplését, a rá következő héten már hazai pályán fogadja a Vipers Kristiansand együttesét.

„Az Elek Gyula Arénában a Európai Kézilabda-szövetség nem enged Bajnokok Ligája-mérkőzést rendezni, ugyanis nincs meg a minimális befogadó képesség, az pedig rég nem ideális sajnos, hogy Budapesttől ötven kilométerre, Dabason rendeztük a mérkőzéseinket – mondta Bognár László, az FTC kézilabda szakosztályának ügyvezető igazgatója. – Bármennyire is igazi otthonunkként tekinthettünk az OBO Arénára – hiszen elképesztő szeretettel fogadtak ott bennünket –, meg kellett vizsgálnunk az erre az idényre szóló lehetőségeinket. Sajnos Budapesten továbbra sem tudunk mérkőzéseket rendezni, de szerettük volna a fővároshoz a lehető legközelebb hozni helyszínt, elvégre a szurkolóink éveken át már így is hihetetlen áldozatot hoztak a csapatért azzal, hogy vállalták a dabasi utazással járó idő és pénz ráfordítást. Végtelenül hálásak vagyunk nekik ezért! Felvettük a kapcsolatot az Érd Aréna üzemeltetőivel, akik pozitívan álltak a megkeresésünkhöz – ezt ezúton is köszönjük nekik –, így sikerült megegyeznünk, vagyis a soron következő Bajnokok Ligája-mérkőzéseinket Érden fogjuk megvívni. Hiszem, hogy a szurkolóink által megtöltött érdi sportcsarnok hasonlóképp otthonunkká válhat, hogy minden mérkőzésünket telt ház előtt, nagyszerű hangulatban játszhatjuk majd.”

A Bajnokok Ligája-mérkőzések végleges időpontjai még szervezés alatt állnak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik