Női kézilabda: Bakó Botond lesz az SZKKSE edzője

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.04.21. 12:02
Nyártól a székelyudvarhelyi születésű Bakó Botond lesz a Szeged KKSE NB I/B-s női kézilabdacsapatának edzője – számolt be róla a delmagyar.hu. A Fehérvárról érkező tréner nagy kihívásnak tekinti a munkát.

Az eddigi edző, Marosán György szerződése lejár, és a klub új trénert szerződtet. Tegnap hivatalosan is bejelentették, hogy a 2016–2017-es idénytől Bakó Botond lesz az együttes mestere.

„A téli időszakig a Fehérvár NB I-es női kézilabdacsapatának voltam az edzője, azonban elváltak az útjaink. Ez egy kis törést jelentett a pályafutásomban, több összetevője is van a fehérvári munkámnak, és ebben benne volt az én hibám is. Kaptam Szegedről egy remek ajánlatot, amely teli van kihívással, még sohasem dolgoztam NB I/B-s női csapatnál, így van bennem izgalom" – idézi Bakó Botondot a delmagyar.hu.

A 35 éves edző tevékenykedett korábban Orosházán, Békésen, Debrecenben, Csurgón és Fehérváron is.

„Ami lényeges, hogy ha sikerül felkerülnünk, akkor ne átszállójegyet váltsunk, hanem megragadjunk a legjobbak között. Ezért lesz izgalmas a szegedi munka: alkothatunk, építhetjük a jövő SZKKSE-csapatát" – tette hozzá a szakember.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik