Női kézi: az orosz bajnok kapitányával erősített a DVSC

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.05.31. 19:37
Az orosz bajnok Asztrahanocska Asztrahány csapatkapitánya, az irányító-átlövő Katerina Jezsikova egy plusz egy éves szerződést kötött a DVSC-TVP női kézilabdacsapatával.  

A 26 éves fehérorosz válogatott játékos már korábban megállapodott a debreceniekkel, de asztrahányi szerződése lejártáig nem lehetett nyilvánosságra hozni az igazolás hírét. már korábban megállapodott a debreceniekkel, de asztrahányi szerződése lejártáig nem lehetett nyilvánosságra hozni az igazolás hírét.

„Láttam felvételeket leendő csapatom mérkőzéseiről, s tetszik az a játékstílus, amit a lányok játszanak, szimpatikus Tone Tiselj és az a taktika, amit elvár – mondta a Loki honlapjának Jezsikova. – A magyar bajnokság az egyik legerősebb Európában. Remélem, tudok segíteni a csapatnak, hogy elérje céljait. És még egy fontos dolog: hallottam a fantasztikus debreceni közönségről...”

Ugyancsak a Lokiban folytatja pályafutását Tóth Melinda az MTK-Budapest 22 éves balszélsője, aki egy évre kötelezte el magát a bajnokság negyedik helyezettjéhez.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik