Női kézilabda: a Győr szélsője hónapokra kidőlt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.11.20. 21:33
A Győri Audi ETO női kézilabdacsapatának balszélsője, Korsós Dorina a Rosztov-Don elleni utolsó Bajnokok Ligája csoportmérkőzés első játékrészében sérült meg. A korábban műtött bal térde érintett, az első vizsgálatok több hónapos kihagyást jósolnak, de egyelőre úgy tűnik, hogy nem teljes szalagszakadás történt.

Card
Card

Korsós Dorina csak a meccs végére érkezett vissza az Audi Aréna Győrbe, a játékos a második félidő alatt már át is esett egy MR-vizsgálaton a győri kórházban. Dr Balogh Péter csapatorvos az eredményt látva rossz hírt közölt ugyan a játékossal, de talán nem a legrosszabb sérülés, azaz a teljes szalagszakadás történt:

„A bal térdben korábban pótolt szalag részleges szakadása valószínűsíthető, de mivel az elvégzett MR-vizsgálat nem mutatott teljesen pontos diagnózist, ezért hétfőn újabb vizsgálattal próbáljuk tisztázni a sérülés pontos mértékét. Ha ez sem ad megfelelő választ, akkor szóba jöhet egy artroszkópos beavatkozás is. Sajnos az már most biztos, hogy legjobb esetben is pár hónapos kihagyás várható” – nyilatkozta a Győri Audi ETO KC csapatorvosa a klub hivatalos honlapjának.

A magyar válogatott keretébe Korsós Dorina helyére a DVSC-TVP balszélsője, Kelemen Éva került be.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik