Lidl az FTC Gyémántfokozatú támogatója
nemzetisport.hu 2017.08.01 15:13 Frissítve: 2017.08.01 17:00

Női kézi: Zácsik Szandra Budaörsön folytatja – hivatalos

Igaznak bizonyultak a Nemzeti Sport értesülései: az FTC-től távozó Szöllősi-Zácsik Szandra a női kézilabda NB I-ben szereplő Budaörsnél folytatja a pályafutását – jelentette be hivatalos honlapján a klub. A balátlövő egyéves szerződést kötött a budaörsiekkel. 

 

Zácsik új csapata mezével (Fotó: budaorshandball.hu)

A kétszeres KEK-győztes, magyar bajnok és kupagyőztes, 27 éves válogatott átlövő lett a budaörsiek tizedik nyári igazolása. Zácsik a Ferencvároshoz hasonlóan Budaörsön is kettes mezszámmal játszik majd.

„Egy új élet kezdődik számomra, most ebbe próbálok belerázódni – mondta Zácsik a klub honlapjára feltöltött bemutatkozó videóban. – Sajnos nem tudtam elköszönni sem a csapattársaktól, sem a szurkolóktól a Fradinál, ami nagyon fáj, mert nagyon tisztelem őket. Sok élményt és szép pillanatot szereztünk egymásnak."

„Elég rég váltottam klubot, így annak is örülök, hogy új közegbe kerülök. Először be kell illeszkednem az új együttesbe, sok munkám lesz vele. Vannak ismerősök a keretben, Hornyák Ágival Vácon már voltunk csapattársak, Bognár Barbival pedig most a válogatottnál dolgoztunk együtt, de az NB I-ből is ismerek többeket. A lényeg, hogy mindenki kedvesen fogadott. A ma délelőtti edzésből kiindulva kemény alapozásunk lesz, szerintem a bajnokságban is megálljuk a helyünket, és nem kell majd izgulnunk a végén a bennmaradás miatt. A középmezőnyt simán megcélozhatjuk" – tette hozzá a játékos, aki igyekszik átadni a rutinját a fiatalabbak társainak. 

A Budaörs az elmúlt idényt a 12., még épp bennmaradást jelentő helyen zárta.

Így érkezett meg Zácsik az új klubjához


BUDAÖRS HANDBALL 2017–2018
Érkezett:
Sipeki Flóra (Alba Fehérvár KC), Gerháth Fanni (Mosonmagyaróvári KC SE), Farkas Evelin (Siófok), Wéninger Alexa (Mosonmagyaróvári KC), Pásztor Noémi (NEKA), Plesztovits Alexa (Érd), Berta Bianka (Dunaújváros), Brettner Zsófi a (Siófok), Rácz Réka (utánpótlásból), Szöllősi-Zácsik Szandra (FTC-Rail Cargo Hungaria)
Távozott: Andrási Brigitta (Kecskemét), Hatala Virág (Orosháza, NB I/B), Györkös Rebeka (Békéscsaba), Kamuti Réka (Orosháza, NB I/B), Ivanics Dóra (Szombathely, NB I/B), Karalyos Orsolya (Kecskemét), Schneck Réka (Szombathely, NB I/B), Horváth Bernadett (Mosonmagyaróvár, NB I/B), Kovács Alexandra (Pénzügyőr, NB I/B), Oláh Kyra (Pénzügyőr, NB I/B)
Lidl az FTC Gyémántfokozatú támogatója
2020.05.29 20:51:29

Kézilabda MALONYAI PÉTER

NS-VÉLEMÉNY. Ha a szerződések rendben voltak jogilag, nehezen értelmezhetők az indulatok.

2020.05.25 19:44:09

Kézilabda VINCZE SZABOLCS

Az utóbbi időben alig-alig lőhetett gólt, mégis rajongtak érte a szurkolók. A veszprémi gladiátor a veszélyhelyzet alatt is tanult magyarul.

2020.05.14 10:22:29

Kézilabda NEDELYKOV TAMÁS, PAPP BÁLINT

Emily Bölköt szenvedélyről, fiatalon megtapasztalt elvárásokról és a Fradinál rá váró kihívásokról is kérdeztük.

2020.05.10 20:06:04

Kézilabda MALONYAI PÉTER

NS-VÉLEMÉNY. Nyugodtan okoskodhatok, míg az elnöknek és a szervezetének okosnak kell lennie.

2020.05.08 07:53:53

Kézilabda NEDELYKOV TAMÁS, ROSKA EMESE BOGLÁRKA

INTERJÚ. A győri kézisek szerény zsenije gyerekként jókislány-típus volt, és még most is zavarba jön, ha a képességeit méltatják.