nemzetisport.hu 2017.08.01 15:13 Frissítve: 2017.08.01 17:00

Női kézi: Zácsik Szandra Budaörsön folytatja – hivatalos

Igaznak bizonyultak a Nemzeti Sport értesülései: az FTC-től távozó Szöllősi-Zácsik Szandra a női kézilabda NB I-ben szereplő Budaörsnél folytatja a pályafutását – jelentette be hivatalos honlapján a klub. A balátlövő egyéves szerződést kötött a budaörsiekkel. 

 

Zácsik új csapata mezével (Fotó: budaorshandball.hu)

A kétszeres KEK-győztes, magyar bajnok és kupagyőztes, 27 éves válogatott átlövő lett a budaörsiek tizedik nyári igazolása. Zácsik a Ferencvároshoz hasonlóan Budaörsön is kettes mezszámmal játszik majd.

„Egy új élet kezdődik számomra, most ebbe próbálok belerázódni – mondta Zácsik a klub honlapjára feltöltött bemutatkozó videóban. – Sajnos nem tudtam elköszönni sem a csapattársaktól, sem a szurkolóktól a Fradinál, ami nagyon fáj, mert nagyon tisztelem őket. Sok élményt és szép pillanatot szereztünk egymásnak."

„Elég rég váltottam klubot, így annak is örülök, hogy új közegbe kerülök. Először be kell illeszkednem az új együttesbe, sok munkám lesz vele. Vannak ismerősök a keretben, Hornyák Ágival Vácon már voltunk csapattársak, Bognár Barbival pedig most a válogatottnál dolgoztunk együtt, de az NB I-ből is ismerek többeket. A lényeg, hogy mindenki kedvesen fogadott. A ma délelőtti edzésből kiindulva kemény alapozásunk lesz, szerintem a bajnokságban is megálljuk a helyünket, és nem kell majd izgulnunk a végén a bennmaradás miatt. A középmezőnyt simán megcélozhatjuk" – tette hozzá a játékos, aki igyekszik átadni a rutinját a fiatalabbak társainak. 

A Budaörs az elmúlt idényt a 12., még épp bennmaradást jelentő helyen zárta.

Így érkezett meg Zácsik az új klubjához


BUDAÖRS HANDBALL 2017–2018
Érkezett:
Sipeki Flóra (Alba Fehérvár KC), Gerháth Fanni (Mosonmagyaróvári KC SE), Farkas Evelin (Siófok), Wéninger Alexa (Mosonmagyaróvári KC), Pásztor Noémi (NEKA), Plesztovits Alexa (Érd), Berta Bianka (Dunaújváros), Brettner Zsófi a (Siófok), Rácz Réka (utánpótlásból), Szöllősi-Zácsik Szandra (FTC-Rail Cargo Hungaria)
Távozott: Andrási Brigitta (Kecskemét), Hatala Virág (Orosháza, NB I/B), Györkös Rebeka (Békéscsaba), Kamuti Réka (Orosháza, NB I/B), Ivanics Dóra (Szombathely, NB I/B), Karalyos Orsolya (Kecskemét), Schneck Réka (Szombathely, NB I/B), Horváth Bernadett (Mosonmagyaróvár, NB I/B), Kovács Alexandra (Pénzügyőr, NB I/B), Oláh Kyra (Pénzügyőr, NB I/B)
2020.02.28 09:59:17

Kézilabda PAPP BÁLINT

„Jó személyiségek alkotják a csapatunkat, így nemcsak a pályán, azon kívül is jó az egység.”

2020.02.25 13:28:44

Kézilabda B. L.

A négy legeredményesebb játékosuk nélkül érkező vendégek 11 gólos vereséget szenvedtek.

2020.02.23 18:08:06

Kézilabda B. L.

A franciák a 45. percben néggyel mentek, az utolsó másodpercekben az egálért támadtak, de Kiss védett.

2020.02.23 15:10:55

Kézilabda H. D.

David Davis csapata az utolsó kör eredményeitől függetlenül biztosította a második helyét a csoportban.

2020.02.21 10:35:48

Kézilabda BACSKAI JÁNOS

Elek Gábor csapata túl sokat hibázott, a vereséggel biztosan lemondhat a BL-negyeddöntőbe jutásról.