Női kézi: világbajnokot is szerződtetett az NB I újonca

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.06.15. 18:33
null
Samira Rocha a jövőben a Kisvárdát erősíti (Fotó: Instagram)
Az eddigiek mellett újabb két légiós csatlakozik a Kisvárdai KC női kézilabdacsapatához.

A Kisvárdánál az egyaránt világbajnoki ezüstérmes Mátéfi Eszter és Kovács Péter lett a szakma igazgató, illetve a vezetőedző, a szakmai stáb után pedig a keret is erősödik – számolt be róla a szon.hu megyei hírportál.

„Az NB I B-ben bajnoki címet szerzett csapatból Viktorija Csibulenko és Komsa Klaudia kivételével mindenki marad – számolt be a részletekről Mátéfi Eszter szakmai igazgató. – Új játékosaink is vannak már, a Békéscsabáról érkezett beállós, Szabó Valéria jelentős erősítést jelenthet támadásban és védekezésben egyaránt, a másodosztály Keleti csoportjának gólkirálynője, a Hajdúnánásról érkezett Oleha Umanyec ukrán válogatott játékos, tőle mi is sok gólt remélünk. A lengyel Lublinnal Bajnokok Ligája-résztvevő kapus, a bolgár Jekatyerina Dzsukeva is a mi játékosunk, miként a brazil válogatottal az olimpiára készülő balszélső, Samira Rocha is.”

Utóbbi játékos a legutóbbi idényt a francia OGN Nice-nél töltötte, de korábban játszott az osztrák Hypo NÖ-ben és az orosz Zvezda Zvenyigorodban is, nem mellesleg a brazil válogatottal 2013-ban világbajnoki címet szerzett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik