Női kézi: „Vicc az egész - 14 nap alatt nem tudtam csodát tenni a Vardarnál”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.02.04. 13:24
null
Kim Rasmussen újra csak a lengyel válogatottra koncentrálhat (Fotó: Korponai Tamás)
Mint megírtuk, váratlanul hamar véget ért a Vardar Szkopje női kézilabdacsapata és Kim Rasmussen együttműködése. A dán szakember szerint vicc az egész, tizennégy nap alatt nem tudott csodát tenni.

 

 

„Vicc az egész. Kellett keresni egy bűnbakot a lipcsei BL-vereség után, és én lettem az. Nem szeretnék a részletekbe belemenni, de világos, hogy tizennégy nap alatt nem tudtam csodát tenni a csapatnál” – mondta a hbold.dk-nak Rasmussen, akit január 5-én mutattak be a Vardarnál, mint a csapat új másodedzőjét és tanácsadóját. A szerződése két és fél évre szólt, a hétvégi BL-kudarc után azonban megköszönték a munkáját.

„A kommunikációval nem volt gond, a csapat kilencvenkilenc százaléka beszél angolul, és a klub nagy részével öröm volt együtt dolgozni, de egyesek veszélyben érezték a helyüket az érkezésemmel” – tette hozzá a dán szakember, aki ugyan nem nevezte meg, kire gondolt, de a hírek szerint a szkopjeieket vezető Indira Kasztratoviccsal nem igazán jöttek ki.

„Csak egy játék voltam a számukra, nem értenek a női kézilabdához, csak a futballal foglalkoznak. Egyszerűen nem voltak emberségesek velem, de ma már csak mosolyogni tudok az egészen. Itthon vagyok, és tudom, hogy ebből is sokat tanultam. Bízom benne, hogy mások okulnak a példámból, mielőtt Kelet-Európába igazolnak" – zárta Rasmussen, aki már csak a lengyel válogatottal előtte álló feladatokra koncentrál.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik