Női kézi: Túlléptem azon, hogy távoznom kellett Érdről – Tóth Gabriella

PUSZTAI VIOLAPUSZTAI VIOLA
Vágólapra másolva!
2020.07.09. 18:00
Tóth Gabriellának nem volt a tervei között, hogy 2020 tavaszán távozik az Érd kézilabdacsapatától, a sors mégis úgy hozta, hogy a következő idényre való felkészülést már a Siófokkal kezdte meg. A magyar válogatott irányítóval beszélgetett az NSO Tv új csapata első közös edzéseinek egyikén. 

Többek között elmondta, már teljesen túltette magát azon, hogy távoznia kellett Érdről, ahol első számú irányítóként számítottak rá. Siófokon a posztján igen nagy a konkurenciaharc, hiszen Nerea Pena mellett a francia klasszissal, Gnonsiane Niomblával is meg kell küzdenie a játékidőért.

„Bár szeretem az ilyen versenyhelyzeteket, úgy gondolom, hogy nem kell egymással versenyeznünk, hiszen a célunk ugyanaz. Ki kell használni azt az időt, amit a pályán töltünk. Elég sok mérkőzés vár ránk az idényben, azaz az edzői stáb biztosan sokat forgatja a csapatot, így azzal nem lesz probléma, hogy ki mennyit fog játszani. Hogy átlövőként is számítanak-e rám? Még nem tudom, de ez is előfordulhat” – válaszolta.

Videónkban szóba kerül még, hogymennyire más játékstílussal találkozott a Siófoknál, illetve kitér rá, hogy fel vannak-e készülve a koronavírus esetleges második hullámára. Továbbá arra is felel, vajon képes lehet-e az erős keretű Balaton-parti együttes felülkerekedni a világklasszisokat soraiban tudó Győrön a magyar bajnokságban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik