Női kézi: továbbra is zárt kapusak a Győr felkészülési meccsei

H. T.H. T.
Vágólapra másolva!
2020.08.10. 16:30
null
Továbbra is nézők nélkül játssza a meccseit a Győr (Fotó: Nagy Gábor/Kisalföld)
A Győri Audi ETO KC további felkészülési mérkőzései is zárt kapusak lesznek – adta hírül a klub a hivatalos honlapján. A csapat menetrendje egy meccsel bővül, két találkozót pedig a Sport Tv is közvetít. 

 

Sajnos nézők nélkül, zárt kapuk mögött rendezzük meg a többi felkészülési mérkőzést is. Számos körülményt vettünk figyelembe a döntés meghozatala előtt. Tisztában vagyunk azzal, hogy mekkora érdeklődés övezi legnagyobb hazai ellenfelünk, a Ferencváros elleni találkozót, de jelen pillanatban azt látjuk a legjobb döntésnek, ha nem nyitjuk meg a kapuinkat. Az eddigiekhez képest egy meccsel bővül a bajnokság megkezdése előtti időszak, a Vác látogat el hozzánk augusztus 25-én. Örömünkre szolgál, hogy élő tévéközvetítéssel kerül műsorra két mérkőzésünk is, az imént említett, Vác elleni és az azt megelőző, szintén hazai, Siófok elleni találkozónk. A többi hazai – a Ferencváros elleni, és a rá következő hét keddi, Mosonmagyaróvár elleni – összecsapást pedig online adjuk majd a klub hivatalos YouTube-oldalán. Ezúton is köszönjük szurkolóink türelmét és megértését. Azt kívánom, hogy ősszel személyesen is találkozhassunk a bajnoki mérkőzések alkalmával!– fogalmazott Bartha Csabaklubelnök a gyorietokc.hu-nak.

A klub tájékoztatása szerint tehát az augusztus 14-i, Ferencváros, illetve az augusztus 18-i, Mosonmagyaróvár elleni találkozó élőben lesz követhető az együttes hivatalos YouTube-csatornáján.

A Győr felkészülési menetrendje:
2020. augusztus 14., 17.00: Győri Audi ETO KC–FTC Rail-Cargo Hungária (YouTube)
2020. augusztus 18., 17.00: Győri Audi ETO KC–Mosonmagyaróvár (YouTube)
2020. augusztus 21., 16.00: Győri Audi ETO KC–Siófok (Tv: Sport 1)
2020. augusztus 25., 17.00: Győri Audi ETO KC–Vác (Tv: Sport 1)
2020. augusztus 28., 17.00: FTC Rail-Cargo Hungária–Győri Audi ETO KC

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik