Női kézi: Tomori és Kiss Éva érkezik Győrbe - sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.10. 12:27
null
Tomori Zsuzsanna másodszor is Győr felé veheti az irányt? (Fotó: Szabó Miklós)
A Győri Audi ETO női kézilabdacsapatánál várható változásokat taglalja a Kisalföld, amely Tomori Zsuzsanna és Kiss Éva lehetséges érkezéséről ír.

 

A megyei hírportál összefoglaló cikkének változásokról szóló részét két olyan névvel indítja, akinek lehetséges érkezéséről a Nemzeti Sport Online külföldi hírforrások alapján itthon elsőként már beszámolt: a holland Yvette Broch (beálló) és Nycke Groot (irányító) a Metztől, illetve a Midtjyllandtól teheti át a székhelyét Győrbe.

A kisalfold.hu úgy tudja, jó esély van arra, hogy Tomori Zsuzsanna visszatérjen Győrbe. Egyes információk szerint már alá is írta szerződését a győri zöld-fehérekhez, viszont más forrásból úgy tudják, az FTC nem szeretné elengedi az átlövőt.

Tomori 2007 nyarán szerződött először a győri csapathoz, amelytől aztán 2010 márciusában távozott – nem a legszebb körülmények között. Most viszont ha visszatér, újra bizonyíthat, s a cikk szerint Ambros Martín is szívesen dolgozna a nehéz ember hírében álló átlövővel.

A kisalfold.hu szerint aláírta győri szerződését a Fehérvár KC-tól érkező válogatott kapus, Kiss Éva, ami azt feltételezi, hogy Herr Orsolya nem marad a csapatnál. Ugyancsak távozhat a sérüléséből lábadozó Jelena Grubisic, bár lehet, hogy őt végül külföldre adja kölcsön a klub.

Mosonmagyaróvárról felkerülhet az ETO-hoz – bár a kölcsönadása is az opciók között van – Tóth Gabriella, ellenben a télen három és fél évre szerződtetett Tamires Morenát a több játéklehetőség érdekében „kikölcsönzi” a klub – várhatóan külföldre. A lejáró szerződésű játékosok közül távozhat Macarena Aguilar, Szepesi Ivett, állítólag Vesna Milanovic-Litre szerződésében nem érvényesítik az egyéves opciót, s a megyei portál úgy tudja, Hornyák Ágnes és Anna Szeny közül is megy az egyik játékos.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik