Lidl az FTC Gyémántfokozatú támogatója
nemzetisport.hu 2019.07.17 08:42 Frissítve: 2019.07.17 17:45

Női kézi: Titkon reméltem, hogy vissza tudok jönni a Fradiba – Szekeres Klára

Megkezdte a felkészülést a Ferencváros női kézilabdacsapata a következő idényre. A játékosok között egy nagy visszatérőt is felfedezhettünk a keddi nyilvános edzésen: Szekeres Klára egyéves kihagyás után lépett újra a kézilabdapályára.  Az öt hónapos Benett anyukája
az NSO Tv-nek elmondta, az elmúlt három hónapban sokat dolgozott azért, hogy tartani tudja a tempót az edzéseken. Abban viszont biztos, hogy lesz olyan időszak, amikor fáradtságban megmutatkozik, hogy kihagyott egy évet.

Kisfia ezúttal nem kísérte el a szurkolók számára is nyilvános edzésre, de sokat volt anyukájával a konditeremben, és már a Fradi egyik meccsére is „kilátogatott”. Klári csak dicsérni tudja a picit, aki eddig hagyja, hogy a szülei rendesen kipihenjék magukat. 

Amikor a válogatott kézilabdázó egy évvel korábban a családalapítás miatt letette a kézilabdát, akkor sem zárta ki, hogy visszatér a Fradiba. Konkrétan azonban nem fogalmazta meg, hogy ennek mikor jön el az ideje.   

„Mindig is ez volt a fejemben, titkon reméltem, hogy vissza tudok jönni ide. De a sors teljesen kiszámíthatatlan. Nekem fontos volt, hogy családot alapítsunk, és úgy voltam vele, ha megadatik a lehetőség, akkor egy percig sem fogok rajta gondolkodni. Örülök, hogy így alakult, mostantól a mának élek, és bízom benne, hogy újra tudok bizonyítani.” 

GALÉRIÁNKAT A KÉPRE KATTINTVA TEKINTHETIK MEG!
Lidl az FTC Gyémántfokozatú támogatója
2020.05.25 19:44:09

Kézilabda VINCZE SZABOLCS

Az utóbbi időben alig-alig lőhetett gólt, mégis rajongtak érte a szurkolók. A veszprémi gladiátor a veszélyhelyzet alatt is tanult magyarul.

2020.05.14 10:22:29

Kézilabda NEDELYKOV TAMÁS, PAPP BÁLINT

Emily Bölköt szenvedélyről, fiatalon megtapasztalt elvárásokról és a Fradinál rá váró kihívásokról is kérdeztük.

2020.05.10 20:06:04

Kézilabda MALONYAI PÉTER

NS-VÉLEMÉNY. Nyugodtan okoskodhatok, míg az elnöknek és a szervezetének okosnak kell lennie.

2020.05.08 07:53:53

Kézilabda NEDELYKOV TAMÁS, ROSKA EMESE BOGLÁRKA

INTERJÚ. A győri kézisek szerény zsenije gyerekként jókislány-típus volt, és még most is zavarba jön, ha a képességeit méltatják.

2020.05.01 19:53:09

Kézilabda BALLAI ATTILA

ALAPVONAL. Rendnek kell lennie fejekben, lelkekben, öltözőkben és irodákban egyaránt, mert a rend csak így, a maga egészében értelmezhető, érzékelhető. Hiszen részeredmény és részsiker van, de részrend nincs.