Női kézi: Szűcs könnyes búcsúja – irány a BL-győztes?

Vágólapra másolva!
2016.05.23. 16:05
null
Szűcs Gabriella megszerette a nagybányai csapatot
A női kézilabda Román Kupa négyes döntője után széthullik a HCM Baia Mare együttese, a játékosok a győztes bronzmeccs után a könnyeikkel küszködve ölelgették egymást. Több kézilabdázó sorsa már eldőlt, Szűcs Gabriella esetében azonban még csak lehetőségekről ír a román sajtó.

 

„Nagyon nehéz – mondta sírva Szűcs Gabriella a Dunarea Braila ellen 34–25-re megnyert bronzcsata után. – Teljes szívemből küzdöttem a csapatért, és vártam az utolsó pillanatig, hogy valami csoda történjen. De ez nem jött el... Az biztos, hogy életre szóló barátságokat kötöttem."

A 31 éves balátlövő 2013 óta játszott Nagybányán. Szűcs még maga sem tudja, hogyan tovább, és egyelőre nem is akar a jövőjével foglalkozni, hiszen jön az olimpia, ahol szeretne jól szerepelni a román válogatottal.

A Gazeta Sporturilor összegyűjtötte, melyik játékos hol folytathatja, és a védekező specialistával kapcsolatban a CSM Bucuresti is felmerült. A friss BL-győztesnél Jekatyerina Vetkovát pótolhatja, de a Dunarea Braila és a CSM Ploiesti is szóba jöhet következő állomáshelyként.

Ami a nyártól a magyar válogatott irányítását átvevő Kim Rasmussen együttesét illeti, a bukarestiek mindent megnyertek, a román bajnokság és a Bajnokok Ligája után a Román Kupát is elhódították.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik