HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2015.08.01 16:45 Frissítve: 2015.08.01 16:56

Női kézi: Sopronyi rossz hírt kapott, gyors váltás jött

Porckorongsérve után hiába készült a visszatérésre Sopronyi Anett, a DVSC női kézilabdacsapatának átlövője, a kontrollvizsgálatok után rossz hírt kapott: nem folytathatja a játékot.

 

Sopronyinak fel kell hagynia a játékkal (Fotó: NS-archív)

„Először nagyon elkeseredtem, aztán elkezdtem azon gondolkodni, hogyan tovább. Első körben azt gondoltam, hogy rossz a hír, de mivel nem volt fájdalmam, az is bevillant, hogy hátha még tudom folytatni. De a porckorongsérv nem játék, s ez döntött amellett, hogy be kell fejeznem a kézilabdát" – mondta Sopronyi Anett a dvsckezilabda.hu-nak.

A jobbátlövő elkezdte az alapozást a Lokival, ott volt a balmazújvárosi edzőtáborban is, és a jövőben sem szakad el a klubtól.

„A vezetőséggel már az első alkalommal beszélgettünk arról, hogy nagyon sok dolog van a kft.-nél, amiben tudnék segíteni. Akkor azonban még a kézilabda járt a fejemben, csak arra koncentráltam. Még két évet játszottam volna, de így nem lenne értelme még jobban sanyargatnom magam, hogy minden rossz mozdulatnál arra gondoljak, most jött elő..." – folytatta a 28 éves Sopronyi, aki külföldön volt a spanyol Itxako Navarra és a szerb Zajecsar játékosa is, mielőtt hazatért a DVSC-hez.

„Örültem neki, hogy van feladat, hiszen ha van ideje az embernek, akkor kavarognak a fejében a gondolatok, rágja magát. Nekem erre hála Istennek nem jutott időm. A munkaköröm hivatalos elnevezése sportmunkatárs. Segítek a szponzorokkal való kapcsolattartásban, az orvosi háttérstábbal való kommunikációban, a csapat arculatának kialakításában, a meccsek körüli teendőkben s mindenben, ahol szükség van a menedzsmentben a segítségre" – avatott be jövőbeli teendőibe a visszavonuló játékos, akinek nincs hiányérzete pályafutása kapcsán, csak ezt a két évet sajnálja...

2019.02.16 17:16:14

Kézilabda nemzetisport.hu

A félidőben még ötgólos hátrányban lévő magyar csapat már a 2. helyen áll a csoportjában.

2019.02.12 22:45:02

Kézilabda SIMON JÓZSEF

NS-VÉLEMÉNY. Egyre inkább felülkerekednek az észérvek.

2019.02.12 22:42:52

Kézilabda CSINTA SAMU

ALAPVONAL.Ettől még szinte mindennap a fekete márványból készült síremlékhez vezet Petre Cozma útja, amelyet a Veszprém állíttatott egykori játékosa emlékére. …A Pipera temetőben valamennyi látogató előre köszön, aki nem ismeri személyesen, annak is ismerős valahonnan.

2019.02.10 14:15:18

Kézilabda nemzetisport.hu

A Flensburg kikapott Ukrajnában, így a Szeged a második helynél nem végezhet hátrébb.

2019.02.09 19:04:07

Kézilabda nemzetisport.hu

Hansen 8, Brattset 7, Görbicz 6 gólt lőtt a Vipers Kristiansandnak, a vége négygólos győzelem.