Női kézi: sikeres műtéten esett át a Győri ETO szélsője

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.01.30. 18:59
A Győri Audi ETO női kézilabdacsapatának orvosa, Balogh Péter elvégezte a szükséges műtéti beavatkozást a CSM Bucuresti elleni Bajnokok Ligája-meccsen a bal vállán megsérülő Fodor Csengén. A játékos a körülményekhez képest jól van, az operáció jól sikerült.

Mint ismert, Fodor a január 26-i találkozón sérült meg a bal vállán egy gólt követő rossz leérkezés közben. Az első vizsgálatok törést nem igazoltak, de a később elvégzett MRI már megerősítette a műtét szükségességét. A Petz Aladár Megyei Oktató Kórházban szerda délben el is végezte az operációt a Győri Audi ETO csapatorvosa.Mint ismert, Fodor a január 26-i találkozón sérült meg a bal vállán egy gólt követő rossz leérkezés közben. Az első vizsgálatok törést nem igazoltak, de a később elvégzett MRI már megerősítette a műtét szükségességét. A Petz Aladár Megyei Oktató Kórházban szerda délben el is végezte az operációt a Győri Audi ETO csapatorvosa.

„A feltárás során csontos peremsérülés igazolódott, alkati sajátosságként laza porcos peremmel és a tányérporc sérülésével, ezért csontos ütközőképzés történt. A műtét módosítása nem késlelteti számottevően a játékos felépülését, ami előreláthatóan két-három hónapot vesz igénybe” – mondta Balogh Péter csapatorvos a klub hivatalos honlapjának.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik