Női kézi: régi-új vezetőedző váltja Konkolyt Vácon

Vágólapra másolva!
2014.10.03. 16:51
A mai naptól az Ipress Center Vác női kézilabdacsapata Ottó Katalin személyében régi-új vezetőedzőt kapott. Az új vezetőedző feladata a csapat és az alapok újraépítése lesz. Konkoly Csaba előző vezetőedző a mai naptól nem folytatja munkáját a csapattal.  

Ottó Katalin néhány évet leszámítva mindig Vácon kézilabdázott, 16 éve dolgozik a csapatnál, jelenleg ifjúsági/junior edzőként. Nagy szerepe van abban, hogy a váci csapatban évről évre mindig sikerül felfedezni egy-két olyan tehetséget, aki a felnőtt együttesbe is képes bekerülni. Az új vezetőedző elsődleges feladata a hosszú távú építkezés: az Ipress Center Vác vezetősége elsősorban nem azonnali eredményeket, hanem a stratégiai alapok kialakítását várja az edzőtől.

„Ottó Katalin minden körülmények között, jóban-rosszban a csapat mellett állt, nem is kérdéses a csapat és a vezetőség bizalma. Munkája és eredményei pedig önmagukért beszélnek” – húzta alá Kirsner Erika, az Ipress Center Vác elnöke.

„A váci lányokban korábban mindig legendás volt az összetartás és a küzdeni akarás, függetlenül attól, hogy ki az ellenfél, ezt szükséges újra feléleszteni. Számomra nagyon fontos a bizalom, nemcsak a vezetőség, hanem a játékosok és a szurkolók részéről is. Úgy érzem, minden összetevő megvan a sikerhez itt Vácott” – mondta Ottó Katalin a kinevezése kapcsán.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik