Női kézi: kérdéses, hosszabbít-e Neagu a CSM-nél

Vágólapra másolva!
2019.02.23. 13:23
Továbbra sem rendeződött Christina Neagu sorsa Bukarestben. A világ egyik legjobb kézilabdázójának szerződése a nyáron lejár, szívesen hosszabbítana, de túl sokat kér a CSM-től.

A decemberi Európa-bajnokságon súlyos sérülést szenvedő Neagu jelenlegi szerződésének lejártáig nem léphet pályára, így az a kérdés, hogy játszik-e még valaha a bukaresti csapatban.

A Gazeta Sporturilor szerint jelenleg havi 22 ezer eurót kereső Neagu szívesen maradna, de követelése havi 30 ezer euró, ami nagy fejtörést okoz a klubnak. A legfőbb támogató, a bukaresti önkormányzat két éve minden követ megmozgatott, hogy hazavigye Neagut, de most nem szívesen emelné meg a sérüléssel bajlódó játékos 22 ezres fizetését.

A klub közleménye szerint megtették ajánlatukat Neagunak, jelenleg a válaszára várnak. Miután a fővárosnak összességében csökkenni fog a költségvetése, az előző szerződés feltételeit nem meghaladó ajánlatot tudtak csak tenni.

A következő hetek, hónapok fontos kérdése, hogy melyik fél enged, lesz-e egyáltalán megegyezés.

A CSM eddig egy játékos szerződésének meghosszabbítását vagy új játékos érkezését sem jelentette be, és az is biztosnak tűnik, hogy Dragan Djukics vezetőedző a nyáron távozik a klubtól.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik