Női kézi: Orbán Annamária négyéves eltiltást kapott

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.04.20. 12:06
null
Orbán négyéves eltiltást kapott (Fotó: siofokkc.hu)
A HUNADO doppingbizottságának április 19-i határozata értelmében a Siófok női kézilabdacsapatának játékosát, Orbán Annamáriát március 1-jétől négyéves időtartamra eltiltották.

Mint ismert, Orbánnal szemben doppingvétség elkövetésének alapos gyanúja merült fel, ezért az MKSZ az etikai és fegyelmi albizottsága március 3-án felfüggesztette a játékengedélyét. A játékos kérte a B-minta vizsgálatát, de az is pozitív lett. A Bors korábban arról írt, Orbán kokainozhatott.

A doppingolással kapcsolatos fegyelmi vizsgálat végén Orbán Annamáriát „március 1-jétől négyéves időtartamra eltiltották a versenyrendszerben szervezett versenyen, vagy sportszövetség, sportszervezet versenynaptárában egyébként szereplő versenyen és sportszervezet, sportszövetség által szervezett edzésen, edzőtáborban való részvételtől. Az eltiltás hatálya alatt a sportoló sportszakemberként sem tevékenykedhet. A határozat nem jogerős.”

A mostani büntetés a 34 éves székelyudvarhelyi születésű, korábbi 16-szoros magyar válogatott játékos karrierjének végét jelentheti.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik