nemzetisport.hu 2019.02.08 23:08 Frissítve: 2019.02.08 23:15

Női kézi: Nora Mörk távozik Győrből az idény végén – sajtóhír

A norvég TV2 értesülései szerint Nora Mörk három év után, az idény végén elhagyja a Győri Audi ETO KC-t. A 27 éves klasszis a román CSM Bucuresti-nél vagy az orosz Rosztov-Donnál folytathatja a pályafutását.

Nora Mörk 2016-ban a Larviktól szerződött a Győrhöz (Fotó: Török Attila)

 

A norvég jobbátlövő szerződése az idény végén jár le a Győrnél, és Mörk úgy határozott, hogy nem köt új megállapodást a BL-címvédővel.

„Izgatottan várjuk, hogy kit választ. Az ő ambícióival Európa legjobb négy csapatának bármelyikét választhatja, olyan klubot, amely esélyes a Bajnokok Ligája-győzelemre” – vélekedett Bent Svele, a TV2 szakértője.

A norvég TV2 a L'Équipe francia sportnapilap információra hivatkozva a Bucuresti-et nevezi meg Mörk lehetséges következő klubjaként, és amennyiben a játékos a románok mellett dönt, éppen Bukarestből érkezhet az utódja az ugyancsak norvég Amanda Kurtovic személyében. A Rosztov-Don szintén képben van – az orosz együttessel kapcsolatban megjegyzik, hogy éppen az az Ambros Martín irányítja, aki nagyszerűen dolgozott együtt Mörkkel a Győrnél.

Nora Mörk egy évvel ezelőtt esett át műtéten keresztszalag-szakadását követően, s bár úgy tűnt, hogy jól halad a gyógyulása, októberben ismét megoperálták: jelenleg az is kétséges, hogy pályára léphet-e még a tavaszi szezonban.

2019.05.25 23:45:30

Kézilabda BALLAI ATTILA

ALAPVONAL. A magyar kézilabda egyre új családtagokkal bővül, akik színt, frissességet, lendületet hoznaka régi falak közé. Napról napra rádöbbentve minket arra is, mekkora érték, ami nekünk természetes: hogy összetartozunk.

2019.05.23 17:19:03

Kézilabda nemzetisport.hu

A szünetben még vezetett a címvédő, ám a fordulás után nem kegyelmezett David Davis csapata.

2019.05.16 09:25:48

Kézilabda VINCZE SZABOLCS

Az ETO dán légiósának nem csökken a motivációja, és tudja, hogy majd megint meg kell nyerniük mindent.

2019.05.14 21:35:40

Kézilabda BÁLINT MÁTYÁS

ALAPVONAL. Danyi Gábor úgy lett BL-győztes kézilabdaedző, hogy ő nem Danyi Gábor BL-győztes kézilabdaedző: ő egy telepi vagány, határozott világképpel, szilárd értékrenddel, rengeteg, az életét színező ecsetvonással.

2019.05.14 00:12:31

Kézilabda MONCZ ATTILA

ALAPVONAL. Ha egy sportklub, illetve az azt működtető gazdasági társaság célja az országhatárokon átívelő diadal, akkor muszáj annak a kávéháznak a szabályai szerint játszania. Ha úgy jobban tetszik, a mi autónkkal nem nyer senki Formula–1-es futamot a Mercedesekkel és Ferrarikkal érkezőkkel szemben.