Női kézi NB I: Zácsik közölte, nyáron lezár egy korszakot

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.03.11. 09:50
null
Zácsik Szandra a Fradi családtól sem kíván elszakadni (Fotó: Szabó Miklós)
Zácsik Szandra bejelentette, hogy június 30. után nem tud klubja, az FTC-Rail Cargo Hungaria kézilabdacsapatának rendelkezésére állni, mivel családot alapít.

 

Zácsik Szandra nyáron kel egybe párjával, a Csurgói KK és a magyar válogatott kézilabdázójával, Szöllősi Szabolccsal, majd gyermeket szeretne, ezért úgy döntött, hogy a szezon vége után magánéletére koncentrál.

„Mindenki tudja, hogy a Fradi a második családom, rengeteg szeretetet kaptam itt, sok szép emlék köt a klubhoz, de most az életemnek egy olyan szakaszába érkeztem, amikor másfajta feladatok várnak rám. Korábban már közöltem a vezetőséggel, minden vágyam, hogy gyermekem legyen, ezért a szezon végén szeretnék lezárni az életemben egy korszakot, hogy egy új, hasonlóan boldog időszak kezdődhessen. Természetesen a Fraditól nem fogok elszakadni, amikor tehetem, kilátogatok a mérkőzésekre, hiszen ide tartozom” – idézi Zácsik Szandrát az őt képviselő menedzseriroda keddi közleménye.

„Természetesen nem végleg hagyom abba a kézilabdát” – reagált egy közösségi oldalon a játékos a szurkolói kérdésekre.

Az viszont biztos, hogy Zácsik nem lesz ott a decemberi hazai rendezésű Európa-bajnokságon, Németh András szövetségi kapitány nem is hívta meg a márciusi felkészülési torna keretébe.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik