B. L. 2020.02.27 12:26 Frissítve: 2020.02.27 13:30

Női kézi NB I: öt kulcsjátékossal hosszabbított a Siófok

A női kézilabda NB I-ben szereplő Siófok a hivatalos honlapján bejelentette, hogy öt meghatározó játékosával szerződést hosszabbított: Szikora Melinda, Such Nelli, Gnonsiane Niombla, Simone Böhme és Katarina Jezic is marad a következő idényben is a Balaton-partiaknál.

Öt kulcsjátékosával hosszabbított a Siófok (Fotó: Siófok KC)

 

Az együttes remekel az idényben, megszakította a Győri Audi ETO KC veretlenségét, és a Ferencváros idegenbeli legyőzésével óriási lépést tett a 2. hely és a BL-indulás felé.

„Nagyon örülök annak, hogy sikerült öt meghatározó játékosunkkal is szerződést hosszabbítani. Az egyik legfontosabb feladatunk az, hogy amennyire csak lehet, tartsuk egyben a csapatot. Moen érkezésével két éve elkezdtünk valamit és ezen az úton szeretnénk továbbhaladni. A klubvezetés folyamatosan munkában van a játékoskeret kialakítását illetően és ezek a bejelentések is igazolják, hogy komoly céljaink vannak a jövőt illetően” – idézi a Siófok honlapja Fodor János ügyvezetőt.

Az együttest a következő idénytől Tor Odvar Moen helyett már Bent Dahl irányítja, aki a klubhonlapnak adott nyilatkozatában a folytonosság fontosságát hangsúlyozta.

„Jelenleg nagyon jó csapatunk van és itt nem csak szakmai dolgokra gondolok, hanem a személyiségekre, a közösségre. Az a legfontosabb, hogy meglegyen a folytonosság a következő esztendőben is, ezért, akivel csak tudtunk, szerződést hosszabbítottunk. Meghatározó tényezői szeretnénk lenni az európai kézilabdának és így állunk hozzá a jövő évi játékoskeret kialakításához is” – mondta Bent Dahl.


2020.07.10 17:45:41

Kézilabda JOCHA KÁROLY

A világhírű menedzser a kézilabdán kívül az atlétikában és a téli sportágakban is maradandót alkotott.

2020.07.08 22:05:14

Kézilabda VINCZE SZABOLCS

Sorozatunk újabb részében visszamegyünk a kilencvenes évekig, amikor a válogatott történelme egyik legnagyobb sikerét érte el 1997-ben.

2020.07.04 22:02:29

Kézilabda BALLAI ATTILA

ALAPVONAL. Játékunkra továbbra is érvényes, ami a labdára: nem a küzdelem, a békétlenség, az indulat, hanem az öröm, az élmény, a szórakozás forrása.

2020.07.03 18:57:56

Kézilabda VINCZE SZABOLCS

Az édesapa piszkosult akart nyerni, a fia szorgalmával kompenzálta, hogy nem volt kiugróan tehetséges. Mindketten válogatottak lettek a sportágukban.