Női kézi NB I: öt kulcsjátékossal hosszabbított a Siófok

B. L.B. L.
Vágólapra másolva!
2020.02.27. 12:26
null
Öt kulcsjátékosával hosszabbított a Siófok (Fotó: Siófok KC)
A női kézilabda NB I-ben szereplő Siófok a hivatalos honlapján bejelentette, hogy öt meghatározó játékosával szerződést hosszabbított: Szikora Melinda, Such Nelli, Gnonsiane Niombla, Simone Böhme és Katarina Jezic is marad a következő idényben is a Balaton-partiaknál.

 

Az együttes remekel az idényben, megszakította a Győri Audi ETO KC veretlenségét, és a Ferencváros idegenbeli legyőzésével óriási lépést tett a 2. hely és a BL-indulás felé.

„Nagyon örülök annak, hogy sikerült öt meghatározó játékosunkkal is szerződést hosszabbítani. Az egyik legfontosabb feladatunk az, hogy amennyire csak lehet, tartsuk egyben a csapatot. Moen érkezésével két éve elkezdtünk valamit és ezen az úton szeretnénk továbbhaladni. A klubvezetés folyamatosan munkában van a játékoskeret kialakítását illetően és ezek a bejelentések is igazolják, hogy komoly céljaink vannak a jövőt illetően” – idézi a Siófok honlapja Fodor János ügyvezetőt.

Az együttest a következő idénytől Tor Odvar Moen helyett már Bent Dahl irányítja, aki a klubhonlapnak adott nyilatkozatában a folytonosság fontosságát hangsúlyozta.

„Jelenleg nagyon jó csapatunk van és itt nem csak szakmai dolgokra gondolok, hanem a személyiségekre, a közösségre. Az a legfontosabb, hogy meglegyen a folytonosság a következő esztendőben is, ezért, akivel csak tudtunk, szerződést hosszabbítottunk. Meghatározó tényezői szeretnénk lenni az európai kézilabdának és így állunk hozzá a jövő évi játékoskeret kialakításához is” – mondta Bent Dahl.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik