Női kézi NB I: Békéscsabán marad a válogatott kerettag

Vágólapra másolva!
2016.02.24. 12:14
Walfisch Mercédesz 2017. június 30-ig meghosszabbította szerződését az EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE kézilabdacsapatával, így a válogatott bő keretében is számításba vett átlövő a következő szezonban is a lila-fehérek játékosa lesz.
„Nagyon örülök, hogy szerződést hosszabbítottam. Közel áll a szívemhez a klub, mivel itt nevelkedtem és itt lett belőlem élvonalbeli játékos. Úgy érzem, nagyon jó döntést hoztam, ugyanis nekem az a fontos, hogy minél több játéklehetőséget kapjak, mert ez segíti elő a fejlődésemet. Skaliczki László személyében olyan edző érkezik Békéscsabára, akivel jó eredményeket érhetünk el, és nekem is sokat tud segíteni abban, hogy fejlődjek” – mondta Walfisch Mercédesz a szerződés aláírását követően.

Walfisch Mercédesz rövid fővárosi kitérőt követően 2012 tavaszán tért vissza Békéscsabára, majd fokozatosan épült be a felnőttcsapatba, amelynek ma már az egyik kulcsembere. Az átlövő játszott a junior, majd a B-válogatottban, és február elején bekerült a 28 fős A-keretbe.

Az Előre legeredményesebb játékosa az idei szezonban eddig 17 bajnoki találkozón lépett pályára, ezeken 89 gólt szerzett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik