Női kézi NB I: a bronzcsata első meccsét újra kell játszani

Vágólapra másolva!
2015.05.06. 20:14
Vihar miatt elment az áram az érdi csarnokban, így a szünetben félbeszakadt a Dunaújváros elleni bronzmeccs első, szerdai felvonása a női kézilabda NB I-ben.

A szünetben 14–9-re vezettek a hazaiak, de a találkozót nem tudták befejezni. A meccs új időpontjáról még nem született döntés. Miután a játékosok átöltöztek, és a szurkolók elhagyták a csarnokot, ismét felkapcsolódtak a lámpák.

„Amennyiben a Magyar Kézilabda-szövetség jóváhagyja a két fél szóbeli megegyezését, akkor ennek megfelelően a mérkőzést 2015. május 8-án 18.00-kor játsszuk újra az Érd Arénában. A mai mérkőzésre megváltott jegyek természetesen az új időpontra érvényesek lesznek” – tudatta hivatalos honlapján az Érd csapata.

ÉRD–Dunaújváros KKA 14–9-es állásnál a szünetben félbeszakadt.
Érd Aréna, 1700 néző Vezette: Tomecskó-Hunyadi, Unyatinszki
ÉRD: JANURIK – SCHATZL 4 (1), Klivinyi 1, Pálos-Bognár 2, Kisfaludy, Kovács Anna 3, Krpezs 4 (3).
Csere: Gridnyeva, (kapus), Szekeres, Signaté. Edző: Szabó Edina
DKKA: Víg – Vincze 1, BULATH 5 (2), Ferling, Takács Dusmáta 1, Triscsuk 1, Azari 1. Csere: Nagy É. (kapus), Mekler-Rádl, Berta. Edző: Mátéfi Eszter

Az eredmény alakulása: 6. perc: 1–2. 11. p: 4–3. 18. p: 7–6. 26. p: 11–7.
Kiállítások: 4, ill. 4 perc
Hétméteresek: 5/4, ill. 2/2

MESTERMÉRLEG
Szabó Edina: –
Egy kézilabda-mérkőzés hatvan percig tart. Ezek ilyen történelmi pillanatok, amelyek emlékezetessé teszik ezt a párharcot.
Mátéfi Eszter: –
Az elején fej-fej mellett haladt a két csapat, így is terveztük, hogy kemény küzdelem lesz itt, és a tavalyi bronzmérkőzés kicsit más előjellel ugyan, de megismétlődik. Volt egy olyan emberelőnyünk, amit három-nullára elveszítettünk, és ott az ellenfél nagyobb előnyre tett szert. Az utolsó pillanatban is kaptunk egy gólt, és így alakult ki az ötgólos különbség.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik