Női kézi MK: az érdiek egy videóval reagáltak a balhéra

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.02.08. 13:51
Nem múlt el atrocitás nélkül az Érd–Vác női kézilabda Magyar Kupa-mérkőzés. Az érdiek 26–25-ös győzelmével véget érő találkozó után Szilágyi Zoltán, a váciak edzője előbb a játékvezetőknél és a zsűriasztalnál reklamált hevesen, majd egy hazai nézővel és a rendezőkkel került összetűzésbe. Az esettel kapcsolatban most a hazaiak is megszólaltak.

„Vezetőedzőnk, Szilágyi Zoltán a mérkőzés lefújását követően, amikor már a meccs utáni indulatok lecsillapodtak benne, nyugodtan ült a kispadon, és várta, hogy játékosaink a nézők köszöntése után visszatérjenek hozzá. Eközben a kispad mögül egy néző leköpte és trágár szavakkal inzultálta edzőnket, amit ő, mint jóérzésű ember, természetesen felháborodással fogadott. Ebben a pillanatban a mérkőzés rendezői tettlegesen bántalmazták edzőnket, erőszakkal kivezették a játéktérről, és az öltözőfolyosón is tovább folytatódott az inzultus” – állt a Vác hivatalos Facebook-oldalán szerda este megjelent állásfoglalásban, amit a honlapjukon később fotókkal is alátámasztottak. „Vezetőedzőnk, Szilágyi Zoltán a mérkőzés lefújását követően, amikor már a meccs utáni indulatok lecsillapodtak benne, nyugodtan ült a kispadon, és várta, hogy játékosaink a nézők köszöntése után visszatérjenek hozzá. Eközben a kispad mögül egy néző leköpte és trágár szavakkal inzultálta edzőnket, amit ő, mint jóérzésű ember, természetesen felháborodással fogadott. Ebben a pillanatban a mérkőzés rendezői tettlegesen bántalmazták edzőnket, erőszakkal kivezették a játéktérről, és az öltözőfolyosón is tovább folytatódott az inzultus” – állt a Vác hivatalos Facebook-oldalán szerda este megjelent állásfoglalásban, amit a honlapjukon később fotókkal is alátámasztottak.

Most az érdiek is reagáltak:

„A tegnap lejátszott ÉRD–GVM Europe Vác MK-mérkőzés után történt eseményekről több médiumban a valóságtól eltérő hírek jelentek meg a váci vezetőedző mérkőzés végén mutatott viselkedéséről. Klubunk a megjelent híreket kommentálni nem kívánja, a valóságban megtörtént eseményekről az alábbi videofelvétel hiteles képet ad, melyet a MKSZ Etikai és Fegyelmi Albizottsága részére is megküldtünk.”

Az említett videó

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik