Női kézi: máris megválhat egyik légiósától a Siófok

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.09.04. 15:06
Máris véget érhet Kristina Logvin karrierje a Siófok női kézilabdacsapatánál.

A legutóbbi bajnoki szezonban 5. helyen végző balatoniak még április végén jelentették be, hogy nyártól náluk folytatja pályafutását a kontinens egyik nagy tehetségének kikiáltott, korábban a dán Aalborgban, a német Leverkusenben és a spanyol Granollersben is szereplő, 20 éves osztrák válogatott irányító. A kétéves szerződést aláíró Logvin Kijevben született, édesanyja az ukrán származású, de osztrák válogatott, a Hypóval kétszeres Bajnokok Ligája-győztes klasszis balátlövő, Tatjana Logvin.

A fiatal játékos végigdolgozta a felkészülést Siófokon, a Békéscsaba elleni szerdai bajnoki nyitányon – amit hazai pályán magabiztosan, 34–26-ra megnyert a KEK-győztes dán edző, Christian Dalmose által irányított SKC – azonban nem találtuk a mérkőzésre nevezett játékosok között Logvint, akit információink szerint a szezon további mérkőzésein sem láthatunk siófoki mezben, miután a játékos és a balatoni klub útjai elválnak egymástól.

Az üggyel kapcsolatban megkerestük Pitz Andrást, az SKC sportigazgatóját, aki egyelőre nem kívánta kommentálni a Logvinnal kapcsolatos értesüléseinket.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik