PUSZTAI VIOLA
PUSZTAI VIOLA
2020.07.16 11:11

Női kézi: Lelkileg és fizikailag is kipihentem magam – Háfra Noémi

Már elkezdte a felkészülést a következő évadra a Ferencváros női kézilabdacsapata. A játékosok újult erővel vetették bele magukat a munkába, köztük Háfra Noémi is, akit az EHF az előző idényben mutatott teljesítménye alapján egymás után másodszor választott meg a Bajnokok Ligája legjobb fiatal játékosának. A 21 éves balátlövő úgy érzi, a koronavírus időszaka alatt teljesen kipihente magát. 

 

 

„Amióta kézilabdázom, nem volt lehetőségem ennyit pihenni. Regenerálódott a testem és kitisztult a fejem is. Úgy érzem, újult erővel tudok nekiállni az alapozásnak, és remélem, a bajnokságnak is, s ez örömmel tölt el. Nyilván a koronavírus rossz helyzetet teremtett a világon, én viszont úgy tekintettem rá, hogy végre tudtam pihenni” válaszolt Háfra Noémi arra a kérdésre, hogy mentálisan rendbe tette-e magát a kényszerszünetben, hiszen az előző évadban érződött rajta, hogy nagy nyomás alatt játszik. 

A következő idényben valószínűleg kisebb terheléssel kell szembenéznie, hiszen Emily Bölk személyében német válogatott poszttársat kapott, így megosztva a feladatokat, belőle sem vesznek olyan sokat ki a meccsek. Az FTC új balátlövője egyébként nemrég beszélt Háfráról a Nemzeti Sport hasábjain, miszerint rossz emlékeket őriz róla a 2018-as világbajnokságról, hiszen az utolsó másodpercekben lőtt bombagóljával győzte le a magyar válogatott a németeket a középdöntőben. A 21 éves játékos erre is reagál videónkban, valamint az előző idény tanulságairól is beszél, s szóba kerül az is, hogy egymás után másodszor választotta meg az EHF a Bajnokok Ligája legjobb fiatal játékosának. 

2020.08.07 19:38:30

Kézilabda PAPP BÁLINT

A legszerényebb kézilabdakapus még azt sem szereti, ha a rajongók a 2018-as BL-győzelmet érő földöntúli bravúrjára emlékeztetik.

2020.08.09 08:55:21

Kézilabda NAGY PÉTER

Nem hátrál meg a kihívások elől Nikolaj Markussen, a veszprémiek 212 centis dán balátlövője.

2020.08.07 11:12:14

Kézilabda NEDELYKOV TAMÁS

Bárbara Arenhart talán az utolsó lehetőséget ragadta meg, hogy BL-esélyesnél játszhasson, de a jövőben szívesen élne hazánkban.

2020.08.06 09:33:11

Kézilabda VINCZE SZABOLCS

„Kaptam egy-két ajánlatot, de nem akartam folytatni, ha nem játszhatok a legmagasabb szinten.”

2020.07.31 16:46:26

Kézilabda NEDELYKOV TAMÁS, PAPP BÁLINT

INTERJÚ. Szélsőként mindig a biztosra ment • Nehezen dolgozta volna fel, hogy csak a padon ücsörög az ETO-ban.