Női kézi: Kovács Pétert Kisvárdán felmentették a munkavégzés alól

Vágólapra másolva!
2016.11.09. 21:02
null
A Vác ellen már nem Kovács Péter (balra) irányítja a Kisvárdát (Fotó: kisvardaikezi.hu)
Kovács Pétert, a Kisvárda NB I-es női kézilabdacsapatának vezetőedzőjét két hétre felmentették a munkavégzés alól, és könnyen lehet, hogy ezzel véget ért kisvárdai pályafutása.

 

„Nem ért teljesen váratlanul, ami történt, mert manapság azért ömlik az emberre az információ, és olyasmit is megtud, amit nem akar – nyilatkozta Kovács Péter a szon.hu-nak. – Így aztán benne volt a levegőben a váltás, annyiban viszont váratlanul ért, hogy azt hittem, a válogatott Európa-bajnoki szereplése miatt hosszabb bajnoki szünetet megelőző, pénteki Vác elleni hazai meccset még megkapom. Ehelyett annyi történt, hogy kedden kézhez kaptam egy papírt Major Tamás ügyvezetőtől, s az alapján a következő két hétre felmentettek a munkavégzés alól. Ez nyilván azt is jelenti, hogy ennek a történetnek itt vége.”

A számos idegenlégióssal megerősített kisvárdai csapat a bajnokságban eddigi hét mérkőzéséből kettőt megnyert, ötöt elveszített. Legutóbb 37–28-ra kikapott hazai pályán a Dunaújvárostól, előtte pedig a másodosztályú PC Trade Szeged KKSE búcsúztatta a Magyar Kupában.

„Nincs már olyan csapat a mezőnyben, amelynek ne lenne pontja, a Mosonmagyaróvár pedig utánunk a Debrecent is legyőzte, vagyis roppant kiegyensúlyozott a mezőny – folytatta Kovács Péter. – A szezon előtt azt mondták nekem, hogy türelem, türelem, a jelek szerint éppen ez hiányzott a munkám megítélésekor. A csapat eddigi teljesítményének értékelésekor Mátéfi Eszer szakmai igazgatóval finoman szólva sem képviseltünk egy álláspontot, a vezetés pedig végül a váltásban látta a megoldást.Az edzők életéhez olykor az is hozzátartozik, hogy tovább kell állnia.”

A kisvárdai klub szerda estig nem reagált az edző felmentéséről szóló hírre.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik