Női kézi: három NB I-es játékos és szerb légiós Szegeden

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.05.04. 16:57
A Szeged KKSE Chance-Exicom NB I/B-s női kézilabdacsapata már feljutott, így az élvonalbeli játékoskeretet is kezdi kialakítani. Sajtótájékoztató keretében ma három NB I-es magyar játékos, illetve egy szerb légiós szerződtetését jelentette be a klub – számolt be erről a delmagyar.hu.

Az eseményen elhangzott, Marosán György lesz a vezetőedző, vele hosszú távon számolnak Szegeden, ahol az NB I középmezőnyét célozzák meg. Ami a játékoskeretet illeti, a 21 éves jobbszélső, Hárs Adél az Eger, a 24 éves jobbátlövő, Barján Bianka a Békéscsaba, míg a 24 éves kapus, Futaki Hajnalka a Siófok csapatából érkezik, mellettük a 29 éves szerb balátlövő, Szuzana Csubela a korábbi Challenge-kupa győztes ZSRK Naisza Nis együttesét hagyja ott a Szeged kedvéért.Marosán György lesz a vezetőedző, vele hosszú távon számolnak Szegeden, ahol az NB I középmezőnyét célozzák meg. Ami a játékoskeretet illeti, a 21 éves jobbszélső, Hárs Adél az Eger, a 24 éves jobbátlövő, Barján Bianka a Békéscsaba, míg a 24 éves kapus, Futaki Hajnalka a Siófok csapatából érkezik, mellettük a 29 éves szerb balátlövő, Szuzana Csubela a korábbi Challenge-kupa győztes ZSRK Naisza Nis együttesét hagyja ott a Szeged kedvéért.

Rajtuk kívül még két játékossal is megállapodott az egyesület: Szabó Edina, a tavalyi NB I/B Keleti gólkirálynője és az átlövő Albert Helga Kispestről érkezik, a sajtótájékoztatón klubjuk bajnoki mérkőzése miatt nem tudtak részt venni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik