Női kézi: három jelölt a Győr kispadjára, hétfőn döntenek

B. M.B. M.
Vágólapra másolva!
2018.03.26. 07:55
null
Ambros Martín és a másodedző, Danyi Gábor (Fotó: Szabó Miklós)
A Győri Audi ETO KC elnöksége hétfőn dönt az új vezetőedzőről – és még egyáltalán nem dőlt el, ki lesz a befutó.

 

Úgy néz ki, lassan lezárul a folyamat, és hétfőn meglesz a nyáron távozó Ambros Martín utóda a Győri Audi ETO KC kispadján.

Még egyáltalán nem eldöntött kérdés, hogy ki lesz az: úgy két hete még a jelenlegi másodedző, Danyi Gábor és az ETO egykori francia légiósa, Raphaëlle Tervel kettőse tűnt esélyesnek, de a klubvezetőség mostanáig nem kötelezte el magát az új szakmai stáb mellett.

A hétfői elnökségi ülésen viszont el fogja, azonban még nem tudni, ki mellett.

„Három szakember nevét fogom az elnökség elé terjeszteni – mondta el Bartha Csaba, a Győri Audi ETO KC klubelnöke. – Az utóbbi hetekben rengeteget dolgoztam, utaztam, tárgyaltam, hogy sikerüljön megtalálni a lehető legjobb megoldást. Húsz-huszonöt potenciális jelölt volt, közülük került ki az a három, akikből az elnökség választani fog. Nem lesz egyszerű döntés, de mindenki átérzi ennek a felelősségét, és remélem, a lehető legjobb megoldás születik majd.”

Az új edző nehéz örökséget vesz át, Ambros Martín öt év alatt háromszor nyert Bajnokok Ligáját a Győrrel, és van esély a negyedikre is.

Estre rossz hír érkezett Győrbe, a norvég Stine Oftedal bokasérülést szenvedett a horvátok elleni Eb-selejtezőn, ölben vitték le a pályáról. Nem sokkal vasárnap éjfél előtt a Norvég Kézilabda-szövetség Facebook-oldalán biztató bejegyzés jelent meg, amely szerint Oftedal bokája nem tört el, „csak” erősebben megrándult.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik