Női kézi: Görbicz olyan helyre vágyik, ahol nem ismerik

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.05.15. 21:50
A Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapatának egymás után másodszor is sikerült a triplázás, ám ehhez rengeteg munkára volt szükség. Görbicz Anita, a Rába-partiak irányítója a Ferencváros elleni bajnoki döntőjük után elmondta, hogy olyan helyen kívánja kipihenni a szezon fáradalmait, ahol nem ismerik.

„Ezt nem lehet megszokni, fantasztikus érzés még kilencedszer is – nyilatkozta Görbicz Anita a találkozót közvetítő Sport Klubnak kilencedik bajnoki aranyérme begyűjtése után. – Nagyon boldogok vagyunk, másodszor sikerült megnyernünk mindhárom sorozatot, amelyben elindultunk, ez szerintem fantasztikus az egész csapat részéről. Rengeteget dolgoztunk ebben az évben, amely sokkal nehezebb volt, mint az előző, több sérülésünk is volt, úgyhogy a legfontosabb most a pihenés lesz, aztán természetesen nekivágunk harmadszor is. Olyan helyre szeretnék menni a párommal nyaralni, ahol nem ismernek, nem ismerik a kézilabdát, és szeretnék teljesen kikapcsolódni, mert nagyon elfáradtam. Júliusban kezdjük az alapozást, de addig pihenek, pihenek és pihenek.”Görbicz Anita a találkozót közvetítő Sport Klubnak kilencedik bajnoki aranyérme begyűjtése után. – Nagyon boldogok vagyunk, másodszor sikerült megnyernünk mindhárom sorozatot, amelyben elindultunk, ez szerintem fantasztikus az egész csapat részéről. Rengeteget dolgoztunk ebben az évben, amely sokkal nehezebb volt, mint az előző, több sérülésünk is volt, úgyhogy a legfontosabb most a pihenés lesz, aztán természetesen nekivágunk harmadszor is. Olyan helyre szeretnék menni a párommal nyaralni, ahol nem ismernek, nem ismerik a kézilabdát, és szeretnék teljesen kikapcsolódni, mert nagyon elfáradtam. Júliusban kezdjük az alapozást, de addig pihenek, pihenek és pihenek.”

Tomori Zsuzsanna szintén nehéz idényen van túl, ferencvárosi színekben az eddigi legnehezebben.

„Gratulálunk a Győrnek, hiszen ebben az évben ők voltak a legjobbak – mondta a válogatott átlövő. – Amióta itt vagyok a Fradiban, ez volt a legrosszabb idényünk, mindenhonnan kiestünk. Valami idén nem klappolt, akármennyire akartunk, görcsös, rossz játékká alakult. El kell felejtenünk ezt a szezont, és nyártól csak a következőre szabad koncentrálnunk.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik