Női kézi: Ez is jelzi, hogy hiszünk a magyar kézilabdában – Bartha

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.03.28. 15:07
Mint beszámoltunk róla, Danyi Gábor lesz a nyártól a Győri Audi ETO női kézilabdacsapatának vezetőedzője. A hivatalos bemutatáson Bartha Csaba, a klub elnöke elmondta, az a tény, hogy magyar szakemberre bízzák a csapat irányítását, jelzi, hogy bíznak a magyar kézilabdában.

„Két köszönetnyilvánítással szeretném kezdeni – mondta Bartha Csaba, a Győri Audi ETO KC elnöke a bemutatás során. – A jelenlegi vezetőedzőnek, Ambros Martínnak ezúton is szeretném megköszönni az elmúlt hat évet, mindannyian büszkék lehetünk arra, amit elért a csapattal, és még nincs vége a közös történetünknek. Róth Kálmánnak szintén köszönet jár, hiszen ő hozta Győrbe az új stáb két tagját, Danyi Gábort és Kun Attilát is, és ha nem végez ilyen remek munkát, most nem volna nálunk két ilyen remek szakember.”„Két köszönetnyilvánítással szeretném kezdeni – mondta Bartha Csaba, a Győri Audi ETO KC elnöke a bemutatás során. – A jelenlegi vezetőedzőnek, Ambros Martínnak ezúton is szeretném megköszönni az elmúlt hat évet, mindannyian büszkék lehetünk arra, amit elért a csapattal, és még nincs vége a közös történetünknek. Róth Kálmánnak szintén köszönet jár, hiszen ő hozta Győrbe az új stáb két tagját, Danyi Gábort és Kun Attilát is, és ha nem végez ilyen remek munkát, most nem volna nálunk két ilyen remek szakember.”

„Elnézést szeretnék kérni a szurkolóktól, amiért ennyi ideig tartott a döntés, de a klub számára a lehető legjobb megoldást akartuk megtalálni. Húsz-huszonöt jelöltünk volt, és úgy érzem, a lehető legalkalmasabb stábot sikerült kialakítanunk. Danyi Gábor felkészült, becsületes, hatalmas szakmai tudással rendelkező szakember, akiben száz százalékig megbízunk. Fontos, hogy nem kívülről érkezik, nincsenek előítéletei, mindenkiről tudja a csapatnál, mire is képes valójában. Sok kritikát kapunk, hogy kész játékosokat veszünk, hogy sok a külföldi a klubnál, de az a tény, hogy magyar vezetőedzője lesz a Győri Audi ETO KC-nak, jelzi, hogy abszolút bízunk és hiszünk a magyar kézilabdában.”

Bartha Csaba klubelnök a sajtótájékoztatón elmondta, hogy a 2018–2019-es szezon szakmai stábjában Danyi Gábort segíti a horvát férfi és női válogatott korábbi szövetségi kapitánya, Zdravko Zovko, és helyet kapott a stábban Kun Attila jelenlegi utánpótlásedző, valamint Holanek Zoltán jelenlegi erőnléti edző.

OLVASSA EL A NEMZETI SPORT INTERJÚJÁT DANYI GÁBORRAL!

Kun Attila, Danyi Gábor, Bartha Csaba, Zdravko Zovko és Holanek Zoltán
Kun Attila, Danyi Gábor, Bartha Csaba, Zdravko Zovko és Holanek Zoltán

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik