Női kézi: Először érzem azt, hogy összetörtem – Nora Mörk

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.10.01. 17:39
null
Nora Mörk elvesztette a hitét, nem tudja, pályára léphet-e valaha (Fotó: Török Attila)
Borzasztóan lehangoltan nyilatkozott a norvég TV2-nek Nora Mörk, a Győri Audi ETO KC légiósa, akinek nyolcadszor is kés alá kell feküdnie, és azzal számol, hogy további fél évig nem térhet vissza a kézilabdapályára.

„Két hete edzés közben megroppant atérdem, és bár bíztam benne, hogy nem lesz gond, hiába pihentettem, rosszabb és rosszabb lett – idézi a februárban súlyosan megsérülő Mörköt a norvég csatorna internetes oldala. – Nem tudjuk, mi van pontosan, ez a műtét alatt derül ki, de már a legrosszabbra készülök, ami legalább fél év kihagyást jelent.”

Mörknek eddig hét műtétje volt, de ennyire hitehagyottan még sohasem beszélt.

„Ez a nyolcadik operációm, de először érzem azt, hogy összetörtem, elveszett a motivációm. Fogalmam sincs, mi lesz, egy olyan kézilabdázó vagyok, aki nem kézilabdázhat” – mondta Mörk.

A norvég játékos februári sérülése után augusztusban állt edzésbe, úgy tűnt, október elején visszatérhet a pályára. Ám most az Európa-bajnokságról is le kell mondania.

„Most nem tudok hinni abban, hogy újra kézilabdázok, most minden értelmetlennek tűnik. Nem tudom, miben higgyek ezek után. Közel voltam a visszatéréshez, kilencvenkilenc százalékig biztos voltam benne, hogy játszhatok az Európa-bajnokságon. Persze túl szép volt, hogy igaz legyen” – mondta Mörk.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik