Női kézi: egymilliós büntetést kell megfizetnie a DVSC-nek

Vágólapra másolva!
2016.11.12. 10:35
A Magyar Kézilabda-szövetség etikai és fegyelmi bizottsága trágár és rasszista rigmusok miatt egymillió forint pénzbüntetéssel sújtotta a DVSC-t, a klubnak továbbá saját költségére három hazai mérkőzésre szövetségi ellenőrt kell fogadnia.

A fenti büntetést az október 12-i, Érd elleni női bajnoki (22–22) miatt kapta a Loki. Az erdmost.hu beszámolója szerint az említett találkozón a hazai szurkolók a mérkőzés első félidejében többször is a játékvezetőt szidalmazták, majd a második játékrész elején az első sorokban „helyet foglaló” szurkolók kétszer is sörrel teli műanyag poharat dobtak a pályára. A mérkőzés lefújása után Szabó Edinát, az Érd vezetőedzőjét és a csapat játékosait, szurkolóit becsmérelték a hajdúságiak szimpatizánsai.22–22) miatt kapta a Loki. Az erdmost.hu beszámolója szerint az említett találkozón a hazai szurkolók a mérkőzés első félidejében többször is a játékvezetőt szidalmazták, majd a második játékrész elején az első sorokban „helyet foglaló” szurkolók kétszer is sörrel teli műanyag poharat dobtak a pályára. A mérkőzés lefújása után Szabó Edinát, az Érd vezetőedzőjét és a csapat játékosait, szurkolóit becsmérelték a hajdúságiak szimpatizánsai.

„Ezt a fajta viselkedést nem szeretem. Az embernek van családja, gyerekei, a múltkor gratuláltam a debreceni közönségnek, mert fantasztikus hangulatot teremtett, ma is, de barátsággal kérem őket, hogy nincs erre szükség, sem a sportágnak és egyik csapatnak sem. Tiszteljék meg az edzőket, akik nagyon sokat dolgoznak, azzal, hogy ezt a magatartást ne csinálják a kézilabdapályák szélén” – mondta még a találkozó után Szabó Edina.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik