Női kézi: eddig tartott a Vardar és Rasmussen együttműködése

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.02.02. 18:41
Alig egy hónapig tartott a Vardar Szkopje női kézilabdacsapatának és a lengyel válogatottat irányító dán Kim Rasmussen együttműködése: a macedón klub szűkszavú közleményben tudatta, hogy közös megegyezéssel szerződést bontottak a szakemberrel.

Január elején számoltunk be róla, hogy a Vardar szakmai tanácsadóként és segédedzőként alkalmazza Rasmussent, akinek irányításával a lengyel válogatott meglepetésre negyedik lett a 2013-as női világbajnokságon, igaz, a tavalyi Eb-n csak a 11. helyen végeztek Alina Wojtasék.Január elején számoltunk be róla, hogy a Vardar szakmai tanácsadóként és segédedzőként alkalmazza Rasmussent, akinek irányításával a lengyel válogatott meglepetésre negyedik lett a 2013-as női világbajnokságon, igaz, a tavalyi Eb-n csak a 11. helyen végeztek Alina Wojtasék.

Az együttműködés nem tartott sokáig, a hírek szerint nem volt harmonikus a kapcsolata a csapatot irányító Indira Kasztratoviccsal. A Vardar Szkopje 26–23-ra kapott ki a HC Leipzig otthonában a Bajnokok Ligája középdöntőjének hétvégi nyitányán.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik