Női kézi Eb: két magyarországi légiós a spanyol keretben

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.11.06. 12:30
Kijelölte 18 fős keretét a november végi nemzetközi tornára a magyar-horvát közös rendezésű Európa-bajnokságra készülő spanyol női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya, Jorge Duenas. A szakember a viadalt követően megnevezi azt a két játékost, akik nem vesznek részt az idei kontinensviadalon.
A spanyolok a házigazda magyarokkal, valamint az oroszokkal és a lengyelekkel kezdik meg Eb-szereplésüket a győri csoportban.A spanyol válogatottban két magyarországi légióst találhatunk egyelőre, a győri Macarena Aguilart, valamint a ferencvárosi Nerea Penát.A spanyolok a hazai rendezésű, málagai nemzetközi tornán Tunézia, Brazília és Eb-csoportellenfelük, Lengyelország ellen lépnek parkettre, előtte november 24-től kezdik meg a közös munkát.
A SPANYOL NŐI KÉZILABDA-VÁLOGATOTT 18 FŐS KERETE
Kaposok:
A SPANYOL NŐI KÉZILABDA-VÁLOGATOTT 18 FŐS KERETE
Kaposok:
Ana Temprano (Bera Bera), Cristina González (CLEBA), Silvia Navarro (Rocasa Gran Canaria ACE).
Írányítók: Beatriz Escribano (OGC Nice), Macarena Aguilar (Győri Audi ETO KC)
Átlövők: Marta Mangué (Fleury Loiret), Patricia Elorza (Bera Bera), Alexandrina Barbosa (Fleury Loiret), Beatriz Fernández (Fleury Loiret), Lara González (Metz), Nerea Pena (FTC Rail Cargo)
Szélsők: Carmen Martín (CSM Bucaresti), Marta López (Fleury Loiret), Eli Pinedo (Bera Bera), Naiara Egozkue (Mecalia Atlético Guardés)
Beállók: Ainhoa Hernández (Prosetecnisa Zuazo), Eli Chávez (OGC Nice), María Núnez (Bera Bera)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik